avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Yurt Gazetesi, Kılıçdaroğlu’na manşetten seslendi: Açıklayın, kim bu ihaleciler?

CHP’de belediyeler kavgası sürüyor. Durdu Özbolat’ın gazetesi Yurt, kavgayı “Açıklayın, kim bu ihaleciler?” başlığıyla manşetine taşıdı.

Yurt Gazetesi, Kılıçdaroğlu’na manşetten seslendi: Açıklayın, kim bu ihaleciler?
09.11.2015
A+
A-

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “silahlı saldırı” iddialarının hedefindeki CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’e sahip çıkmasının ardından CHP Parti Meclisi üyesi Durdu Özbolat’ın gazetesi Yurt, kavgayı “Açıklayın, kim bu ihaleciler?” başlığıyla manşetine taşıdı.

CHP’ye yakın Yurt gazetesi ve halkinhabercisi.com sitesinin Çankaya’nın CHP’li Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in silahlı saldırıya uğradığı iddiasını gündeme getirmesi dikkat çekmişti. Sözkonusu site, 20 Eylül 2015 gece saat 00.30 sularında Çankaya’nın CHP’li Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in kayınpederi Mansur Celebcioğlu’nun girişimiyle silahlı saldırıya uğradığını ileri sürmüştü. Bu habere yerel seçim döneminde Çankaya Belediye Başkanlığı için yoğun bir çalışma yapmış ancak aday gösterilmemiş olan CHP’li Durdu Özbolat’ın gazetesi Yurt da yer vermişti. Alper Taşdelen ise iddiaları net bir dille yalanlamıştı.

KILIÇDAROĞLU KENDİSİNİ ELEŞTİREN GAZETECİLERİ TEHDİT ETTİ: “BUNLAR SÖZDE CHP’Lİ”, “TAMAMINI TEMİZLEYECEĞİM”
Kılıçdaroğlu Çankaya’daki konuşmasında tehdit varı bir dille “onları tamamını temizleyeceğim” ifadelerini kullanarak kendisini eleştiren gazetecileri tehdit etti. Ondan önce ise Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) zift ve yalan medyasına yönelik operasyon hazırlıklarını ise ‘medya özgürlüğünü’ bahane ederek eleştirdi ve FETÖ’ye arka çıktı.

Ankara’daki Yaşar Kemal Parkı’nın açılışında konuşan Kılıçdaroğlu, CHP’li belediye başkanları hakkında gazetelerde yer alan haberler hakkında, “Çankaya Belediye Başkanımız, Yenimahalle Belediye Başkanımız açık ve net söylüyorum. Ankara’daki en iyi belediye başkanları. Bunu hazmedemeyenler var. Belediye başkanımıza yönelik olarak son derece çirkin iftiralar var. Anlamak mümkün değil. Bunlar da sözde CHP’li” dedi ve ekledi “tamamını temizleyeceğim”.

“MELİH GÖKÇEK KORUYOR” İDDİASI
Haberlerin ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Yaşar Kemal Parkı’nın açılışını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile birlikte yaparak iddiaları ortaya atanları hedef alıp “Sözde CHP’liler” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NUN ‘SÖZDE CHP’LİLER’ SÖZÜ KAVGANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ
Kılıçdaroğlu’nun açıklamasının ardından CHP’li Özbolat’ın gazetesi Yurt, Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen ile ilgili iddiaları sürdürdü. Yurt, “Açıklayın, kim bu ihaleciler?” başlıklı manşetinde yandaş gazetelerin Başkan Taşdelen ile ilgili iddialara yer vermediğini belirtip Taşdelen’i Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek’in koruduğunu iddia etti.

Haberde, Başkan Taşdelen’in CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu kendisine ‘koruyucu siper’ olarak gösterdiği öne sürüldü.

Kılıçdaroğlu’nun iftira olarak nitelendirdiği söz konusu itilafın ayrıntılarının yer aldığı haberi okumak için tıklayın.

8 kasim 2015 yurt gazetesi kk tehdit ediyor yanit

Gazeteyi büyütüp okumak için tıklayın

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.