avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Künye / İletişim

Atg Kunye 2015

KURUMSAL İLETİŞİM:
Avrupa Türk Gazetesi
e-posta: info@avrupaturkgazetesi.com
Kurumsal davet, duyuru, öneri, şikayet, görüş, yazı ve mektuplarınızı lütfen posta adresi yerine e-posta adresimize gönderin.

İLETİŞİM FORMU:
[contact-form-7 id=”1585″ title=”Kurumsal İletişim”]

SOSYAL MEDYA:
facebook.com/AvrupaTurkGazete
twitter.com/AvrupaTurkGzt
e-posta: sm@avrupaturkgazetesi.com

SERVİSLER
Gazete Aboneliği Dairesi: Düzenli olarak çıkan gazetemize abone olmak için Gazete Aboneliği bölümünü tıklayıp okuyun.
Haber Servisi Aboneliği Dairesi: Müşteri olarak haberlerimizden yararlanabilmek için Haber Servisi Aboneliği bölümünü tıklayıp okuyun.
Yayınlar Dairesi ve Haber Merkezi: Rutin haber kaynakları ve basın açıklamaları dışında doğrudan okurlardan gelen, yani sizden gelen, gönderdiğiniz haberleri de değerlendiriyoruz, bunun için Okur Postası bölümünü tıklayıp okuyun.

İNSAN KAYNAKLARI DAİRESİ:
Gazetemizde çalışmak, staj görmek, gönüllü olmak, yazarlık yapmak, muhabir olmak veya iş başvurusu yapmak için lütfen İnsan Kaynakları sayfasını tıklayınız veya kurumdaki açık pozisyonlarımız için ik@avrupaturkgazetesi.com e-posta adresine CV’nizi (özgeçmiş) gönderin. E-posta gönderdikten sonra Gazetemizin İnsan Kaynakları Dairesi yetkilileri sizinle en kısa zamanda irtibata geçecektir.

HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ:
Gazetemiz, yayımcılığın yanında çeşitli konuların uzmanı gazeteci meslektaşlarımız, araştırmacılar ve analistlerin katıldığı eğitim programları, seminer, sempozyum, panel ve konferanslar gibi kurum-içi eğitim, uygulamalı gazetecilik mesleki formasyon, bilimsel-sosyal faaliyetler gerçekleştirmektedir. Gazetemizin gönüllüleri burada çalışır.
e-posta: pr@avrupaturkgazetesi.com

YABANCI DİLLERDE HABERLER
Gazetemiz şu aşamada İngilizce ve Hollandaca dillerinde de hizmet vermektedir. Bu dillere süreç içinde Almanca, Fransızca ve Rusşça’nın da bünyeye eklenmesiyle habercilik potansiyelimizin zenginleştirilmesi hedefimizdir. Devamı için İnternational bölümünü tıklayıp okuyun.

KURUMSAL ve İDARİ YAPI:
Yayınlar Dairesi; kurumumuzun gazete, internet ve sosyal medya yayını ile redaksiyon ve editörlerden oluşan haber merkezi ile Görsel Yönetmen ve Web/Teknik Koordinatörü’nün başındadır. Yazı İşleri Müdürü, aynı zamanda Yayınlar Dairesi Müdürüdür. Yayınlar Dairesi çalışanları son olarak Genel Yayın Yönetmen’ine karşı sorumludur.

Yukarıda sayılan görevlilerin dışında kalan Spor Müdürü, Hukuk İşleri, Ofis ve Temsilcilikler Genel Yayın Yönetmeni ve eş konumda yardımcısı olan İnternet Yayın Yönetmeni’ne bağlıdır.

Genel Yayın Yönetmenliği, Yayınlar Dairesi ile gazetemizin kurumsal servisleri olan Gazete Aboneliği Dairesi, Reklam Grup Başkanlığı, Haber Servisi Aboneliği Dairesi, İnsan Kaynakları Dairesi ve Halkla İlişkiler Dairesi birbirinden ayrı sorumluluklar taşımakta olup doğrudan İcra Kurulu’na bağlıdırlar.

Yapıda Okur Temsilcisi, Tüzel Kişilik Temsilcisi, İktisat İşleri, ATG Tv’nin yayınlarını yapan Görsel Yönetmen ile İngilizce, Hollandaca, Almanca, Fransızca ve Rusça gibi periyodik olarak yapılan yabancı dillerdeki yayınlar, Genel Yayın Danışmanları, Gazete Köşe Yazarları ile İcra Kurulu tarafından Gazete çalışanları arasından atanan Etik Kurul’un konumu belirtilmemiş olup kurumsal yapı içinde ayrıca oluşturulmuşlardır.

GENEL HÜKÜMLER:
Avrupa Türk Gazetesi’nde ve AvrupaTurkGazetesi.com internet sitesinde yayınlanan haber, yazı, resim, fotoğrafların ve muhtelif mültimedya dosyalarının yürürlükteki hukuk mevzuatından kaynaklanan her türlü hakları, telif hakkı Avrupa Türk Gazetesi’ne aittir ve yasalarca korunmaktadır.

İzin alınmadan veya abonelik sözleşmesi olmadan kullanılması, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası’nın 36. maddesine ve 5680 sayılı Basın Yasası’nın 15. maddesine ve Avrupa ile uluslararası alanda yürürlükte olan fikir ve sanat eserlerinin korunması hakkındaki yasal hukuk mevzuatına aykırıdır ve açıkça suçtur. Konularla ilgili ayrıntılı bilgi için Kullanım Şartları bölümünü ve Haber Servisi Aboneliği bölümünü tıklayarak okuyun.

Gazetemiz, gazetecilik anlayışında ve haberciliğinde TDK kuralları ile evrensel gazetecilik ve basın meslek etiği ilkeleri ve esaslarına uygun olarak çalışmaktadır.
Harici uygulamalarda Avrupa Türk Gazetesi yasal haklarını saklı tutar.
Gazetemizdeki köşe yazılarından yazarları sorumludur, yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur.
Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. AvrupaTurkGazetesi.com harici linklerin sorumluluğunu almaz.

Copyright © 2013 | Avrupa Türk Gazetesi
The European Turkish Newspaper | De Europees Turkse Krant
Die Europäische türkischen Zeitung | Le journal turc européenne
Tüm hakları saklıdır. / All Rights Reserved. / Alle Rechten Voorbehouden. / Alle Rechte vorbehalten. / Tous les droits sont réservés.