avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3868
EURO
35,0513
ALTIN
2.325,75
BIST
9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Taha, kazada anne ve babasının öldüğünden habersiz

Bursa’da geçirdikleri trafik kazasında yaralanan çocuğa, anne ve babasını kaybettiği söylenmedi.

Taha, kazada anne ve babasının öldüğünden habersiz

Kestel ilçesinde, mandalina yüklü kamyona çarpan otomobildeki Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı ve eşi Muhammed Hıdır Dokumacı (41), hayatını kaybederken, çocukları Taha Dokumacı (14) yaralandı.

Kaza, 5 Aralık’ta Kestel ilçesi Bursa-Ankara kara yolu üzerinde meydana geldi. Bursa’dan İnegöl’e seyir halinde olan Muhammed Hıdır Dokumacı yönetimindeki otomobil, mandalina yüklü kamyona yandan çarptı.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ KAÇTI

Kazanın şiddetiyle Muhammed Hıdır Dokumacı ile birlikte otomobilde bulunan eşi Dilek Şen Dokumacı (38),  Emine Gaye Doğan (16), Elif Doğan (60), Muhammed Samet Doğan (17), Taha Dokumacı, ve Nesrin Ceylan (30) araç içinde sıkışırken, kamyon sürücüsü yaya olarak kaçtı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar sağlık ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı.

KARI KOCA HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan, Bursa Şehir Hastanesi’nde Radyoloji Uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı yaşamını yitirdi. Doç. Dr. Dokumacı, 6 Aralık’ta Balıkesir’de toprağa verildi. Dokumacı’nın kazada ağır yaralanan eşi Muhammed Hıdır Dokumacı da kazadan 8 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

“AĞLAYARAK ANNESİNİ İSTİYOR”

Aileden geriye ise çocukları Taha ile birlikte çektirdikleri fotoğraf kaldı. Kazada ağır yaralanan ve hastanede tedavi altında olan Yeğeni Taha Dokumacı’nın bacağından ameliyat olacağını söyleyen Fatma Dokumacı, “Taha’ya, annesinin öldüğü söylenmedi. Babasını kaybettiğinden de haberi yok. Sürekli ağlayarak annesini istiyor. Önümüzdeki günlerde bacağından ameliyat olacak. Acı haberi daha sonra kendisine söyleyeceğiz” dedi.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.