avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3733
EURO
34,9924
ALTIN
2.326,27
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Market baskınında yeni görüntüler ortaya çıktı

Paris’teki market baskınını yapan saldırgana yönelik operasyon görüntüleri ortaya çıktı. Baskını gerçekleştiren Amedy Coulibaly ölü ele geçirildi. Kadın saldırgansa karışıklıktan faydalanarak kaçtı.

Market baskınında yeni görüntüler ortaya çıktı
A+
A-

Charlie Hebdo’ya yönelik saldırının ardından başlatılan opersayonda, Koachi kardeşler bir matbaada kıstırılmış bina güvenlik güçleri tarafından kuşatılmıştı. Operasyon devam ederken bir başka saldırı haberi de Paris’teki bir Musevi marketinden geldi. Kalaşnikoflu bir saldırgan marketi bastı, 6 kişiyi rehin aldı. Yanında bir kadın terörist daha vardı. Talepleri de Kouachi kardeşlere yönelik operasyonun durdurulması ve kuşatmanın kaldırılmasıydı.

Güvenlik güçleri bir süre saldırganlarla pazarlık yaptı. Pazarlık sonuç vermeyince operasyonun düğmesine basıldı.

Önce marketin kapısı açıldı. Polisler tetiğe bastı. Açılan ateşle Amedy Coulibaly  öldürüldü. Kadın teröristse kargaşadan faydalanarak kaçtı. Kaçan kadının 27 yaşındaki Hayat Boummeddiene (Hayat Bumediyen)olduğu ve saldırgandan silahlı eğitim aldığı öğrenildi.

İçeri giren polisler 4 rehinenin cansız bedeniyle karşılaştı. Diğer rehinelerse kurtarıldı.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.