avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3443
EURO
35,1483
ALTIN
2.242,87
BIST
8.884,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hollanda’da sözde Türk lobiciliğine soyunan Emin Ateş’in ‘kripto Fethullahçı’ olduğu kesinleşti; işte belgeler

Hollanda’da Türklerin lobicisi iddiasıyla ortaya çıkan Mehmet Emin Ateş’in ‘kripto Fethullahçı’ olduğu, FETÖ’cü HOGİAF’ta danışman olarak çalışmasından sonra iyice belgelendi. Hollanda medyasına konuşmalarından terörist-başı Gülen’i öve öve bitiremediği ortaya çıkan Ateş 17/25 darbesinden sonra dahi HOGİAF’tan ayrılmadı, AK Parti hükümeti düşecek umuduyla orada çalışmaya devam etti. İşte Avrupa ve Hollanda Türk toplumunu çalkalayacak ve büyük yankı getirecek dosya haber.

Hollanda’da sözde Türk lobiciliğine soyunan Emin Ateş’in ‘kripto Fethullahçı’ olduğu kesinleşti; işte belgeler

Hollanda Türklerini lobicilik anlamında güçlenmesi için Türk devletinin T.C. Başbakanlık Tanıtma Fonu vasıtasıyla desteklediği CPD’nin (Centre for Public Debate – Sivil Tartışmalar Merkezi) başına, ayak oyunlarıyla getirilen Mehmet Emin Ateş hakkındaki skandalların sonu gelmiyor.

Daha önce de CPD’de işgal ettiği makamın gereklerini getirmeyerek, lobicilik kavramının tam tersini uygulayarak Hollanda Türk sivil toplum kuruluşlarını ‘üzerinden menfaat sağlayabileceği ve sağlayamayacağı’ şeklinde ilkelce, kafasına göre dışlayan ve toplumda bölücülüğe neden olan Emin Ateş, bundan sonra PKK’nın Hollanda’daki uzantıları oluşumlarla ortak bildiriler imzalayıp yayınladığı için tartışmaların ortasına oturmuş,  sürekli tartışılan kişi konumundan inmemişti. Kamuoyunda utanmadan yalan beyanlarda bulunarak kendi konumunu kurtarmaya çalışan Emin Ateş’in FETÖ ile bağlantısı kesinleşti. İşte belgelerle Emin Ateş’in Fethullahçılığı.

cpd logo

EMİN ATEŞ FETÖ’CÜ HOGİAF’TA GÖREVLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Kendisini Hollanda Türk diasporası’nın öncüsü olarak lanse ederek eli-kanlı FETÖ’nün tezgahladığı 15 Temmuz darbe girişiminden 26 gün sonra oluşan baskılar nedeniyle ancak ses veren ve ucuz bildiriyle kamuoyunu avutmaya kalkan CPD‘nin başındaki Mehmet Emin Ateş’in ‘kripto Fethullahçı’lığı HOGİAF adlı FETÖ’cü örgütün danışmanı olmasıyla resmen belgelendi.

17/25’E RAĞMEN DEVAM EDEN, 15 TEMMUZ’DAN SONRA AĞIZ DEĞİŞTİREN ‘KRİPTO’
Ateş’in FETÖ’nün 17/25 Aralık yargı darbesinden sonra FETÖ’cü HOGİAF’taki danışmanlık görevini getirilerek bu görevi sürdürüyor olması onun ‘kripto’ olduğunu iyice açığa çıkarttı. 15 Temmuz’dan sonra paniğe girip, kendisine yönelten eleştirilerden sıyırmak için uzun süredir FETÖ‘nün yapısında görev aldığı belirtilen Emin Ateş kendisini gizlemek için ağız değiştirdi.

ATEŞ 17/25’İ DE TAKMADI FETÖ’YÜ DESTEKLEMEYE DEVAM ETTİ
17/25’ten sonra gündeme oturan terörist-başı Fethullah Gülen’in operasyonları Ateş’e sorulduğunda yaptığı açıklamalarda “Paralel Yapı iddiasının, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetin kendisini kurtarmak için ortaya attığı bir iddiadır. Başarılı olan insanlar niye böyle kıskanılır? Paralel Yapı kavramı tamamen sübjektif olarak ortaya atılan bir iddia” olduğunu ifade ederek devamında, “hiç bir parti kalıcı olarak tek başına hükümet olamaz, koalisyonlar her zaman ülkemizin gerçeğidir. Çok uzun sürdü zaten. Uyum içinde yaşamı öğrenmeliyiz.” demişti.

ATEŞ ‘DANIŞMANLIK’ AYAĞINDAN HOGİAF’TAN KAÇ PARA ALIYOR?
FETÖ’cü Emin Ateş’in ayrıca danışman olarak HOGİAF’tan kaç para aldığı ise kamuoyunda tartışma konusu oldu. Ateş’in bu konuda özellikle ağzını açmıyor.

İŞTE EMİN ATEŞ’İN FETHULLAHÇI OLDUĞUNU BELGELEYEN FETÖ’CÜ HOGİAF’TA DANIŞMAN OLARAK ÇALIŞTIĞININ BELGESİ:
fetocu hogiaf danismani emin ates KISA[İŞARETSİZ HALİ İÇİN TIKLAYIN | İŞARETLİ HALİ İÇİN TIKLAYIN]

FETÖ’NÜN ÇATISINDAKİ ÖNEMLİ ÖRGÜTLERDEN BİRİSİ TUSKON ve ONUN AVRUPA UZANTISI HOGİAF
FETÖ’nün uluslararası iş-adamı örgütlenmesi TUSKON’un Avrupa’daki en güçlü ayağı Hollanda’daki FETÖ’cü HOGİAF (Hollanda Genç İşadamları Federasyonu) örgütlenmesidir. FETÖ’cülerin HOGİAF vasıtasıyla tabanda kandırılan ‘esnaf abiler’in kaçışına engel olamadıkları için bugün HOGİAF yalnızca Fethullahçıların içinde olduğu çok çok küçük kemik bir örgüte dönüştü.

17/25’ten sonra kaçışların başladığı FETÖ’cü HOGİAF’ta Mehmet Emin Ateş’in son anda bile ‘danışman’ olarak kalması Ateş’in ne denli ‘kripto’ olduğunu ve Fethullahçıların ne denli her yere sızmış bir yapılanma olduğunu akıllara getirdi.

KAPATILAN TUSKON ‘HİMMET’ ADIYLA TOPLANAN HARACIN KALESİ
Kanun Hükmünde Kararname’yle (KHK) TUSKON ve yerel kolları konumundaki dernekler, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) görünen ve legal zemindeki iş-adamı yapılanması ve finans ayağı olduğu gerekçesiyle kapatılarak mal varlığı hazineye geçirilmişti. ‘Himmet’ adıyla yaptığı soygun ve haraç ise bu örgütlenme vasıtasıyla yapıldığı öğrenilmişti. OHAL çerçevesinde yapılan bu uygulamaya CHP ve MHP muhalefet etmemişlerdi.

FETÖ HOLLANDA’DA DARA DÜŞÜNCE İMDADA YETİŞEN HEP O OLDU; ATEŞ TAM BİR FETHULLAH MEFTUNU
Terörist-başı Fethullah Gülen ve ‘cemaat’ görünümlü çetesinin Hollanda medyasında sorgulandığı vakit ortaya çıkıp FETÖ’yü savunanların en başında yine Mehmet Emin Ateş gelmiştir. Emin Ateş, Hollanda devlet televizyonunun NOVA adlı programında terörist-başı Fethullah Gülen’in gerçek yüzünün sergilenmesi ve bu kişinin eleştirilmesi üzerine kızararak, Hollandaca dilinde gazetecilere çıkıştı, “Fethullah Gülen Hocaefendi’yle ilgili hazırlanan programda gazetecilik etiği Hollanda’da ayaklar altına alınmıştır” şeklinde açıklamalarda bulundu. FETÖ’cü propagandada, FETÖ’cü HOGİAF’ta danışman olarak çalışan Emin Ateş’in sanki ‘cemaat’ dışından biriymiş gibi yansıtılmaya çalışılması da ayrı bir algı-operasyonu. FETÖ savunucusu Emin Ateş’in bu açıklamaları Fethullah Gülen’in Hollandaca sitesinde dururken, FETÖ’nün medya vasıtasıyla yarattığı diğer mağduriyetler hakkında Ateş’in sesini duyan olmadı. Bu da Emin Ateş’in ne denli FETÖ’ye bağlı bir iki-yüzlülük içinde olduğunu kanıtlıyor.

emin atesin kripto fetoculugu belgelendi

Aynı yazıda FETÖ’yü savunduğu açık olan bir diğer isim ise 17/25 FETÖ yargı darbesinden hemen sonra AK Parti’ye gönül bağıyla bağlı olanların Avrupa’daki sivil toplum kuruluşu UETD’nin (Avrupalı Türk Demokratlar Birliği) Hollanda başkanlığından kovulan Veyis Güngör. Güngör’de aynen Emin Ateş gibi terörist-başı Fethullah Gülen’i savunuyor ve şunları ifade ediyor, “Öyle görünüyor ki Hollanda’da kısa sürede başarı elde eden cemaat kasıtlı olarak bertaraf edilmek isteniyor” Hem Ateş hem Güngör’de Fethullah Gülen’in sitesinde FETÖ’yü savunur pozisyonda ifşa edilmiş olmaktan rahatsız görünmüyor.

Mehmet Emin Ateş, FETÖ’nün yalan ve zift medyası Zaman paçavrasına sık sık açıklamalar yapmaktadır.

İŞTE EMİN ATEŞ’İN TERÖRİST GÜLEN’İ ve ÇETESİ FETÖ’YÜ SAVUNDUĞU, F.GÜLEN’İN SİTESİNDEKİ O YAZI:
emin atesin fethullah guleni oven sozleri KISA
[UZUN HALİ İÇİN TIKLAYIN | KISA HALİ İÇİN TIKLAYIN]

‘TAKKİYE’ USTASI
Yeri geldiğinde imamın oğlu kisvesine girerek sözde İslam bilgini seviyesinde ‘imanlı’ görüntüsü veren Emin Ateş’in, yeri geldiğinde de ‘Hollandalıyla evlenecek kadar çağdaş’ görüntüsü veren takkiye yapmaktan kaçınmadığı belirtiliyor.

Emin Ateş’in her fırsatta verdiğini anlattığı ‘Katolik cemaate Müslümanlığı anlatan’ konferanslarından bahsetmesi onun FETÖ’nün Vatikan’la yaptığı ‘Dinler arası diyalog’ anlaşmasının hayata geçirilmesinde ne denle gayretli olduğunu gösteren, para kazanmak ve dış güçlere yaranmak amacıyla İslam dinini dejenere edip erozyona uğratmak yönünde, buna Hollanda’daki Türkler çok iştirak etmese de, Ateş’in bu Hollanda’da önemli bir diğer uygulaması oldu.

ASKER KAÇAĞI EMİN ATEŞ
Yurtdışında çıkmaya özellikle hevesli olduğunu hatıralarında anlatan Emin Ateş, 19 yaşında 1973’te geldiği Hollanda’da 1 yıl kalmayı planlarken, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın Ateş’in kendi tabiriyle ‘savaş’ çıkması üzerine askerlik hizmetini özellikle yapmamak için askerlikten kaçtığını kendi sözleriyle ima ediyor.

GÜÇ GÖSTERİSİ ŞOVU İÇİN BABASINA KIYAK YAPTIĞINI İMA EDECEK KADAR MEŞREBİ GENİŞ
Emin Ateş’in satır arasında itiraf ettiği bir diğer hatırası ise İstanbul’da imam olarak çalışan ‘babasına kıyak’ yaptığıdır. Ateş babasını Hollanda’ya imam olarak atanmasını, Hollanda Türk-İslam Kültür Dernekleri Federasyonu sekreteri görevinin verdiği ağırlığı bu şahsi talebi yönünde kötüye kullanarak, Diyanet memurları üzerinde kurduğu baskı cami çevrelerinde tartışma konusu olmuştu.

SİYASET’TE DE OLDUKÇA BAŞARISIZ
1983-1984’te parti kurduğunu ancak partiyi yalnız Rotterdam’da bazı semtlerde seçime sokabildiğini söyleyen Ateş, bu seçimlerde havasını alarak hiç bir başarı elde edemedi. Ateş, kıytırık olduğu belirtilen, cılız sonuç alan partisiyle 1986 yerel seçimlerde ‘yabancı kökenlilere oy hakkı’ sağladığını da iddia ediyor.

‘SOLCULARLA KAVGA EDİYORUM’ GÖRÜNTÜSÜ VERİP GÜVEN SAĞLADIKTAN SONRA BU GÜVENİ MADDİ MENFAATE CİRO EDEN YİNE ODUR
Emin Ateş 80 ve 90’ların başında camiler üzerinden daima Türk sağ kesimi, Türk sol kesime karşı kutuplaştırma faaliyetlerinde, Hollanda Türklerini birbirine karşı kırdırıp bölen önemli pay sahiplerinden birisi, 1981’den itibaren dönemin Diyanet camilerinin dahil olduğu sivil yapı olan Hollanda Türk-İslam Kültür Dernekleri Federasyonu sekreteri Emin Ateş olmuştur. Yaptığı açıklamalarda ‘kerameti kendinden menkul’ bir hava içinde Hollanda’da (okunmayan!) ezanın, Hollanda Türk-İslam Kültür Dernekleri Federasyonu sekreteri olduğu dönemde kendi sözde ‘üstün gayretleri’yle gerçekleştiğini utanmadan söyleyebiliyor. Bunu yaparken vefasız bir şekilde dönemin Hollanda Türk-İslam Kültür Dernekleri Federasyonu başkanı ve (1976’da) kurucusu İbrahim Görmez‘in insanlık ötesi gayretlerinden hiç bahsetmezken, Görmez’in yaptıklarının yerine icraatların tamamının kendisi sayesinde yapıldığını söylüyor. Hakkın rahmetine kavuşan başkan yardımcısı Erdinç Türkcan’ın Ateş’i sevmediği halde adını kötüye kullanmaya devam ettiği gözlerden kaçmıyor.

Toplumda karışık bir kişi olarak değerlendirilen Ateş, bu yapısını saklasa da, MHP kökenli olduğu düşünüldüğü için, PKK yanlısı yada radikal-sol kişilerin Ateş’i eleştirmesi üzerine, bunun üzerinden Türk devleti katında itibar kazanan Emin Ateş’in bu şekilde sözde kendisini hedef yapmasından sonra, PKK yanlısı Hollanda Türkiyeli İşçiler Birliği – HTİB adlı tabanı bulunmayan radikal-marjinal oluşumun görevlisi Mustafa Ayrancı’yla 2000 – 2010 yılları arasında İOT yönetiminde beraber işbirliği içinde, 2006 – 2010 yıllarında ise ‘başkan Ateş ve sekreter Ayrancı’ şeklinde çalışması, şahsi menfaat ilke-çizgi karakter yapısı kamuoyunda hala tartışma konusudur.

HOLLANDA’DA ERMENİLERE KARŞI TÜRKLERİ SAVUNAMAMIŞ BİR SÖZDE LOBİCİ OLARAK ATEŞ
2004 sonu/2005 başın’da Hollanda parlamentosunda Türkler aleyhinde gündeme gelen sözde ‘Ermeni soykırım’ı iddialarında ise İOT başkanı sıfatıyla Emin Ateş; “Ermeni soykırımı konusu Türkiye’yi ilgilendiren bir konudur. Bizim konularımız ise Hollanda’da yaşayan Türk/Türkiyelilerdir. Dolayısıyla, Türkiye’nin bir kuruluşu olmadığımız için Türkiye’yi savunmuyoruz ve Türkiye ilgilendiren Ermeni soykırımı’nın gündeme gelmiş olmasını doğru bulmuyor ve taraf olmuyoruz.” şeklindeki görüşü ortaya koyarak ve bu konuda Türklerden yana tavır koymayarak ‘ne etliye ne de sütlüye dokunmamış’tır.

emin atesin kripto fetoculugu belgelendi

İOT’DEN KAÇ PARA ALDIĞINI AÇIKLAMAKTAN ÖZELLİKLE SAKINIYOR
Türkler için Danışman Kurulu Vakfı (Stichting Inspraakorgaan Turken in Nederland – İOT), Hollanda İçişleri Bakanlığı tarafından yıllık olarak ‘sabit periyodik kaynak’ ve ‘projeler’ dahil olmak üzere, milyon Euro’ya yakın para almakta olduğu bilinmektedir. İOT, sözde ‘Ermeni soykırım’ı konusunda olduğu gibi, Türkleri parayı veren egemen güçlerin isteklerine göre yönlendirmek için ayakta tutulmuştur. Her dönem yönetici olarak İOT’de görev almakla birlikte, 2006 -2010 yılları arasında İOT’ye başkanlık yapan Mehmet Emin Ateş, bu dönemlerde ‘kendi işi’nin yanında bu sivil toplum görünümlü faaliyetlerden kaç para aldığını ve benzin-ulaştırma vb. temsili faaliyetler için, vakfın kasasından nasıl harcama yaptığını, yoğun talep ve yolsuzluk iddialarına rağmen bunları açıklamaktan özellikle kaçınmıştır.

FETÖ REFERANSIYLA ve AYAK OYUNLARIYLA BAŞA GETİRİLDİ; KİM REFERANS OLDU?
Böylesine kendisini gizlemeyi başarabilen bir kripto Fethullahçı’nın, nasıl ve Türk devletinin içinde sızmış hangi FETÖ‘cü öbeğin referansıyla, Hollanda’da Türk lobi gücü oluşturmak için kurulan ve Türk devleti tarafından desteklenen CPD gibi bir kuruluşun başına getirildiği sorusu, nedamet getirip tövbe etmesi beklenen Mehmet Emin Ateş tarafından cevaplanmadıkça, Emin Ateş Hollanda Türk toplumunun temsilcisi olan Hollanda Türk sivil toplum kuruluşları tarafından asla itibar görmeyecektir.

– HOLLANDA’DAKİ TÜRK SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TEPKİLİ

TÜRK STK’LAR TEPKİLİ: ATEŞ FETÖ’CÜ OLMADAN HOGİAF’A ALINMAZ, DANIŞMANLIK ORGANİK İLİŞKİNİN KANITIDIR
FETÖ’cü HOGİAF’ta çalıştığı gizlenemeyen ‘kripto Fethullahçı’ olduğu ortaya çıkan Mehmet Emin Ateş’in ve toplumdaki FETÖ’cü kriptoların durumunu değerlendiren Hollanda Türkleri Konseyi Başkanı akademisyen Sefa Yürükel, istişarede hazır bulunan Türk STK’larla meseleyi masaya yatırdı. AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘ne değerlendirmelerde bulunan Yürükel, “FETÖ yapısının Avrupa’daki en önemli yasal görünümlü yapılarından olan HOGİAF’ta çalışmak için güven önemlidir. FETÖ güven olmadan kimseyi kendi içine almaz, kendi içinde çalıştırmaz. FETÖ dışarıdan birisini kesinlikle böyle bir konuma getirmez. Emin Ateş’in HOGİAF’ta danışman olarak çalışıyor olması ve danışmanlık görevi, Ateş’in FETÖ’yle arasındaki organik ilişkinin kanıtıdır. Bundan sonra ve bundan önce Emin Ateş’le ilişkisi olan iş-adamlarının ve derneklerin kendilerini gözden geçirmeleri, bu şahsın bugüne kadarki yönlendirmelerini tekrar yorumlamaları ‘iç sorgulama’ açısından doğru olur.” dedi.

sefa yurukel foto

Hollanda Türkleri Konseyi Başkanı Sefa Yürükel, Türk STK temsilcileriyle yaptığı toplantıda FETÖ’nün saldırılarını değerlendirdi.

26 GÜN SONRA GÜLEN’E KÜFÜR ETMEK TAKKİYE’NİN GEREĞİDİR, FETÖ’NÜN STRATEJİSİDİR
FETÖ’cü HOGİAF’ın danışmanı Emin Ateş’in 15 Temmuz’dan 26 gün sonra ‘darbeyi kınamasını’ ise Sefa Yürükel şöyle değerlendirdi; “Bugün, Emin Ateş ‘FETÖ’ sözcüğünü kullanmakla kendisini artık gizleyemez. Çünkü FETÖ’de Gülen’e küfür etmek dahi takkiye’nin gereği olarak gerektiğinde serbesttir. Önümüzdeki dönemde Fethullah Gülen, kendisine karşı muhalefet görüntüsü veren bir yelpazeyi ortaya çıkartacaktır. FETÖ, ‘bize muhalefet olacak bir konu olursa bile, onu da biz yaparız’ stratejisiyle hareket ediyor. Bunların söylemleri çok keskin ve hatta küfür etme düzeyinde olabilecektir. FETÖ’nün bu şekildeki esas amacı ise, FETÖ’ye karşı yürütülen haklı mücadeleyi körleştirmek ve sulandırmaktır. Görüldüğü gibi esas amaçları, adamlarını ‘kripto’ olarak saklamak ve gizlemektir. Örneğin, Türkiye’deki demokrasi ve milli irade mitingleri esnasında yakalanan, o mitinglerde boy gösterip, 15 Temmuz’dan önce pek çok FETÖ’cü pis işin içine girmiş tutuklanan FETÖ’cüler gibi.” dedi.

‘KRİPTO FETÖCÜ’LERLE İLİŞKİNİZİ ARTIK KESİN ÇAĞRISI
Türk STK’larla yaptığı toplantıda kararlar aldıklarını ifade eden Yürükel şunları kaydetti, “Buradan sivil toplum kuruluşları olarak, toplumumuzu ve Türkiye Cumhuriyeti yetkililerini uyarıyoruz, bu FETÖ’cülerle iş yapmak insanlık ve memleket menfaatine değildir, tam tersine FETÖ’nün lehine ve Türklüğün aleyhine olacaktır. Yurtdışındaki Türk diplomatik misyonları, resepsiyon ve muhtelif toplantılarda baş ucunda oturan, kendi içlerine kolaylıkla sızabilecek Emin Ateş gibi kripto yapı ve kişilere karşı duyarlı olmaya ve bunlarla organik bağlarını kesmeye çağırıyoruz.”

TÜRKLERİN İYİ NİYETİ KÖTÜYE KULLANILARAK YAPILAN FETÖ-PKK İŞBİRLİĞİ AVRUPA’DA ARTIK BELGELENDİ
Sefa Yürükel yanınındaki Türk sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çağrıda bulunarak şunları ifade etti, “Eldeki verilere göre, Emin Ateş’in CPD adına PKK uzantılarıyla ortak-bildiriler yayınlaması ve bu bildirilere utanmadan ‘Türk toplumu adına’ ortak bildirilere atılan imzalar, Türk toplumunun kuruluşlarının içine FETÖ’nün stratejisine göre sızmış unsular (hücreler) vasıtasıyla Türkler üzerinden FETÖ-PKK işbirliğinin Hollanda’ya ve Avrupa’ya taşıdığının en somut göstergesidir. CPD yönetimi ve bu bildirilere imza atan HOTİAD gibi diğer STK’lar kendilerini aklamak zorundadırlar. Türk milletinin hafızası, Emin Ateş’in dediğinin tersine bu kadar hafif değildir. Arşivler ve belgeler ortadadır. Milletimiz aptal değildir. CPD yönetimi artık bu saatten sonra kendisini Türk devleti ve milleti nezdinde aklamak zorundadır. Avrupa’daki ve Hollanda’daki Türk toplumu ‘toplumumuz adına, toplumumuz arkasından iş çevirebileceğini zanneden’ bu tip kripto yapılara karşı demokratik mücadelesini giderek büyüyen bir azim ve ivme içinde sürdürmektedir. Herkesi bu mücadeleye çağırıyoruz. Çünkü önümüzdeki süreçte mücadele, Avrupa’da ve ABD’de CİA Gladyosu olan FETÖ’cülerle, Türk milletinin onurlu evlatları arasında geçecektir. Herkes onurlular’la onursuz’lar arasında geçecek bu mücadeleye hazır olmalı ve safını belirlemelidir.” dedi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

emin ates sozde feto bildirisi

cpd emın atesten ses yok feto tosunu

ermeni tartismasi hollandaya sicradi

sefa yurukel cpd tr komplosu aciklamasi

emin ates mustafa ayranci kirmizi cizgiler2

ibrahim gormezden emin atese

emin ates cpd bildiri krizi

ayrancinin pkk provokasyonu cpd emin ates babasinin ciftligi

Hollanda'da Ermeni kilisesinin ayinine katilan HDP'li vekil bakin kimle beraberdi kapak

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.