avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5246
EURO
34,9712
ALTIN
2.437,51
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hollanda’da 2019 seçimleri; DENK Noord-Holland 6.sıra adayı Ayşe Tekin-Konuksever’e sevgi seli

Hollanda‘da 20 Mart 2019 tarihinde yapılacak eyalet seçimleri yaklaşırken DENK partisi’nin Noord-Holland eyaleti 6.sıra adayı Ayşe Tekin- Konuksever’in çalışmaları dikkat çekiyor. Konuksever, AVRUPA TÜRK GAZETESİ’ne konuştu.

Hollanda’da 2019 seçimleri; DENK Noord-Holland 6.sıra adayı Ayşe Tekin-Konuksever’e sevgi seli
A+
A-

Gazeteci Oğuzhan Kılıç‘a adaylığıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan DENK‘in Noord-Holland eyalet adayı Ayşe Tekin- Konuksever, ”Saygıdeğer arkadaşlarım, Amsterdamlılar ve Kuzey Hollanda’daki tüm dostlarıma seslenerek büyük bir gururla, tatlı bir heyecanla ve sevinçle bu güzel haberi paylaştım. Mutluyum çalışmaya devam ediyorum. Çok destek var.” dedi.

KADINLARIN GURURU
Konuksever temsil ettiği kitleyi şöyle tarif etti, Hollandalı Türk kadınlarımızı politikada daha aktif görmek istediğim için aday oldum ve politikaya atıldım. Kadınlarımıza örnek olmak istiyorum. Aktif olmak isteyen bayanlarımızı her daim destekleyeceğim” dedi. Konuksever ilgiden memnun olduğunu ifade ederek sevgi selinin varlığına işaret etti.

AYŞE TEKİN- KONUKSEVER KİMDİR?
Evli ve iki çocuk annesi olan Karaman kökenli Konuksever, Apeldoorn’da doğdu, Amsterdam’da büyüdü ve 34 yaşında.

Yıllardır siyasetin içinde aktif olan Ayşe Tekin- Konuksever, özellikle kadınlara yönelik pek çok sosyal sorumluluk projesinde yer aldı ve çalışmaya imza attı. “Türk toplumu için bugüne kadar verdiğim gayret ve çabayı artık eyalet meclis üyesi olarak taçlandırmak istiyorum” diyen Konuksever yaptığı açıklamada, “Kuzey-Hollanda eyaletine talibim ve 55 yöneticiden biri olmak istiyorum” dedi.

Ayşe Tekin- Konuksever kimdir ?

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

20 Mart 2019 Hollanda eyalet seçimleri öncesi AVRUPA TÜRK GAZETESİ bir ilke imza atarak Noord-Holland (kuzey Hollanda) eyaleti çapında yapılan çok önemli ve yankı uyandıracak anket çalışmasının sonuçlarını pek yakında gazetemizde ve gazetemizin web sitesinde yayınlanacaktır. Anketin sonuçlarını yine gazetemizde okuyacaksınız.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.