avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Ahmet Hakan Kılıçdaroğlu’na yüklendi: Kabul et siyasetten çakmıyorsun!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, köşesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

Ahmet Hakan Kılıçdaroğlu’na yüklendi: Kabul et siyasetten çakmıyorsun!
10.04.2016
A+
A-

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sarf ettiği sözler ülke gündeminde tartışılmaya devam ediyor..

“SİYASETTEN PEK ÇAKMIYOR”
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da bugünkü yazısında, tepki toplayan Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi. “Maalesef kendisi… Hem pek özensiz ve düşüncesiz… Hem de siyasetten pek çakmıyor” diyen Ahmet Hakan şunları söyledi:

“BİR KADIN SİYASETÇİ İÇİN ÖNÜNE YATMAK TABİRİNİ KULLANAMAZ”
“Biz şimdi bütün bu doğruları… Bir düşüncesizliği örtmek için mi kullanacağız? Bir özensizliğe kılıf mı yapacağız? Bir sorumsuzluğa ses etmemenin mazereti haline mi getireceğiz? Olmaz kardeşim olmaz! Hangi manaya gelirse gelsin, hangi söze gönderme yapmak maksadıyla kullanılırsa kullansın, hangi amaçla söylenirse söylensin… Sorumlu, özenli, düşünceli bir siyasetçi… Bir kadın siyasetçi için “ÖNÜNE YATMAK” tabirini kullanmaz, kullanamaz.

“KEMAL BEY’İN SORUNU İŞTE BUDUR”
Hatta ve hatta… Yeterince sorumlu, yeterince özenli, yeterince düşünceli olmayan ama azıcık siyaset bilen herhangi bir siyasetçi bile böyle bir söz söylemez. Çünkü bu sözün istismar edileceğini bilmek için, siyasetten azıcık da olsa çakmak yeter de artar bile. Kemal Bey’in sorunu işte budur. Maalesef kendisi… Hem pek özensiz ve düşüncesiz… Hem de siyasetten pek çakmıyor.

“ÖZENSİZLİK ŞUNLARA YOL AÇTI”
Biz bugün “Hey Bakan Hanım! Bırak şu Ensar’ı falan da korkunç bir zulme maruz kalan çocuklarımızın üzerine titre” diyemiyorsak… Biz bugün “Çocukların ne işi var o yasadışı evlerde? Nerede bu devlet” falan diye sormuyorsak… Biz bugün gensorudan kurtulan Bakan Hanım’ın önünde tebrik kuyruğuna giren AK Partili milletvekillerinden söz edemiyorsak.. Biz bugün cinsi sapık sözünden çok siyasi sapık sözünü gündemin başköşesine oturtuyorsak.. Bunun tek müsebbibi… Kemal Bey’in özensizliği, düşüncesizliği ve siyaset bilmezliğidir.”

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.