avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3745
EURO
35,0121
ALTIN
2.324,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hollanda Türkleri Konseyi Prof.Süheyl Batum’u Hollanda’ya getiriyor

Hollanda Türkleri Konseyi CHP eski Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Süheyl Batum ve emekli Orgeneral Edip Başer’i Hollanda’ya getiriyor.

Hollanda Türkleri Konseyi Prof.Süheyl Batum’u Hollanda’ya getiriyor
A+
A-

Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti Basın Kulisi’nden edinilen bilgiye göre; araştırmacı-yazar Sefa Yürükel’in Başkanlığını ve iş-adamı Mustafa Cingöz’ün Başkan Yardımcılığını yaptığı Hollanda Türkleri Konseyi, Bahçeşehir Üniversitesi eski Rektörü, CHP eski Eskişehir Milletvekili, Anayasa hukukçusu Prof.Süheyl Batum ve 2.Ordu eski Komutanı emekli Org.Edip Başer‘i Hollanda’ya getiriyor.

Programın Hollanda Türkleri Konseyi’nin 3’üncüsünü düzenlediği “2016 Aydınlanma Konferansları” çerçevesinde;
22 Mayıs 2016 tarihi, pazar günü,
saat: 13.15-18.15 arası,
Pier 80. Rosen Manzstraat 80, 3026 TV Rotterdam / Hollanda adresinde yapılacağı duyuruldu.

Prof.Batum ve Org.Başer’in “Ortadoğu denkleminde terörizm, hukuk ve güvenlik” başlığıyla Türkiye’nin son yıllarda boğuştuğu terör örgütü PKK ve Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) karşı yürütülen mücadeleyi değerlendirecekleri ve Hollanda Türklerine yönelik önemli tavsiyelerde bulunacakları kaydedildi.

CHP’li Batum’un mücadelesi hakkında arka plan bilgisi: Özellikle Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hedefinde olduğu bilinen ve Pensilvanya’daki terörist-başı Fethullah Gülen’i deşifre eden isimlerden birisi olan ve Atatürkçü kimliğiyle bilinen Prof.Süheyl Batum, 2 yıla aşkın bir süredir, ulusalcıları partiden tasfiye ettiği görülen CHP lideri Kılıçdaroğlu’na karşı etkili bir muhalefet yürütmektedir. Prof.Batum bu yüzden parti’den Kılıçdaroğlu tarafından milletvekiliyken disipline verilerek CHP’den atılmış, Anayasa hukukçusu Prof.Batum ise buna karşı hukuk mücadelesine girişerek kararın hukuksuzluğunu ispatlamış ve yargı kararıyla parti’ye dönmeyi başarmıştı. Bu olgu bile, kendisine “Dersimli” diyen Kılıçdaroğlu liderliğindeki Yeni-CHP’nin nasıl Türk ordusu’nu ve Türk milletini doğrudan hedef aldığı anlaşılan ve sayısız cinayet işlediği yargı tarafından sabit görülen FETÖ ve ele-başı terörist Gülen’le nasıl iş tutuğunu göstermesi bakımından önemli olduğu belirtildi.

Avrupa Türk Gazetesi © DUYURU | ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.