avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hollanda Başbakanı’ndan Erdoğan’a cevap

Hollanda Başbakanı Rutte, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Nazi kalıntısı ve faşist” sözlerine yanıt verdi.

Hollanda Başbakanı’ndan Erdoğan’a cevap
A+
A-

Hollanda Başbakanı Rutte, Mevlüt Çavuşoğlu’na uçuş yasağı getirilmesinin ardından yaptığı konuşmada Hollanda için “Nazi kalıntısı ve faşist” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine yanıt verdi.

SINIRI AŞTI
Rutte yaptığı açıklamada, “Türklerin öfkesini anlıyorum ama Nazi benzetmesi sınırı aştı.” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hollanda’nın Çavuşoğlu kararıyla ilgili olarak, “Bakalım bundan sonra senin uçakların Türkiye’ye nasıl gelecek? Tabii burada ben diplomasiyi konuşuyorum, yoksa vatandaşların seyahatini değil o ayrı bir konu. Bunlar ne siyaset biliyor, ne uluslararası diplomasi nedir onu biliyor. Bunlar bu kadar korkak, bunlar Nazi kalıntısı, bunlar faşist” demişti.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.