avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
34,2865
EURO
37,2251
ALTIN
3.006,81
BIST
8.799,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hacı Faik Torunoğulları’nın naaşı kalabalıklar eşliğinde toprağa verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde vefat eden Orka Şirketler Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Hacı Faik Torunoğulları’nın cenazesi toprağa verildi.

Hacı Faik Torunoğulları’nın naaşı kalabalıklar eşliğinde toprağa verildi
A+
A-

Tedavi gördüğü hastanede 27 Aralık’ta 84 yaşında yaşamını yitiren Hacı Faik Torunoğulları için Fethiye Merkez Yeni Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Torunoğulları Fethiye de Ovacık Çatallar mezarlığında toprağa verildi.

Aslen Karslı olan ve uzun yıllardır Fethiye’de yaşayan, Türkiye’nin yanı sıra birçok Avrupa ülkesinde yatırımları bulunan Torunoğulları’nın cenaze namazını Fethiye Müftüsü Kamil Oktay kıldırdı.

Oğulları Turgut, Ali, Erdal, Ertan, Yavuz ve Aykut Torunoğulları ile yakınları, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

Törene, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç, sanatçı Onur Akın, iş insanı Mehmet Dinçerler, sinema sanatçısı Çetin Altay, Beşiktaşlı eski futbolcular Tamer Tuna ve Uğur Boral’ın yanı sıra il ve ilçe belediye başkanları ile kurum müdürleri katıldı.

23 torunu, 8 torun çocuğu olan ve Hollanda’nın tanınmış Türk iş insanlarından Turgut, Ali, Ertan, Yavuz, Aykut, Mensüre ve Leyla Torunoğullarının babaları Hacı Faik Torunoğulları solunum yetmezliği nedeniyle yattığı hastanede yaşam savaşını kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Torunoğulları’nın cenazesi, Ovacık Çatallar aile mezarlığında toprağa verildi.

Avrupalı Türklerin sesi AVRUPA TÜRK GAZETESİ ailesi olarak Torunoğulları ailesine bu kayıplarından ötürü başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Avrupa Türk Gazetesi | ÖZEL HABER

Hacı Faik Torunoğulları’nın büyük oğulu Turgut bey gibi Faik bey de yazan ve düşünen insana değer verirdi. Hacı Faik Torunoğulları’nın beklendmedik bir şekilde kaybı gerçekten çok üzücü olmuştur. Yaşama pek çok başarıyı sığıdıran Torunoğulları’yla gazetemizin BaşYazarı-gazeteci Oğuzhan Kılıç‘ın yıllar önce yaptığı ancak hiç bir zaman yayınlanmamış, video görüntüleri eşliğinde, başarılarının nasıl oluştuğunu anlattığı çok özel söyleşi yakında Avrupalı Türklerin sesi AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘nde olacaktır. Tekrar ailesine başşağılığı, merhuma Allah’tan rahmet diler, mekanın cennet olmasını niyaz ederiz.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.