avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3195
EURO
35,0491
ALTIN
2.308,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

F tipi imam firarda!

Cemaatin bölge ve il imamları açığa çıkmaya devam ediyor. Sabah Gazetesi Marmara ve İç Anadolu’dan sonra Ege Bölgesi’ndeki F-tipi imamları da isim isim yayımladı. Ege Bölge İmamı Bekir Baz’ın Amerika’ya kaçtığı belirtildi.

F tipi imam firarda!
A+
A-

Cemaatin Ege Bölgesi İmamları da açıklandı. Sabah Gazetesi F-tipi örgütün Ege illerindeki imamlarını isim isim yayınladı, listenin tepesinde isim ise Bekir Baz.
F-tipi örgütün Ege Bölge İmamı olan örgütün 8 ildeki koordinatörlüğünü üstlenen Bekir Baz’ın yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı. Habere göre Baz, Eylül 2014’te Amerika’ya gitti ve bir daha dönmedi.

F-tipi örgüt imamları için en can alıcı konu gizlilik. Sosyal medya hesapları, internet siteleri, yazılı ve görsel medyada imamlara ait hiç bir fotoğraf ve bilgiye yer verilmiyor. Örgüt içerisinde kod isim kullanan imamların gerçek kimlikleri alt kadrolardan bile saklanıyor.

Ege Bölgesinden sorumlu olan ve aynı zamanda İzmir İl İmamlığını yürüten Bekir Baz, Simav Kuşu Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Din Kültürü öğretmeni. Haberde Denizli’de Mehmet Boz, Manisa’da Nadir Okşit, Aydın’da Abdülbekir Kalkan, Uşak’ta Mustafa Balcı ve Afyon’da İrfan Bilgin imam olarak görevli.

Gazete önceki günlerde de Marmara ve İç Anadolu Bölge imamlarını açıkladı.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.