avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Celal Kılıçdaroğlu’ndan yeni eylem

13 günlük  ölüm orucuna son vererek Didim Kent Meydanı’nda 3 gün sürecek oturma eylemine  başladığını bildiren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, “Ağabeyim lüks içinde yaşıyor, benimse hiçbir şeyim yok. Çadırda  yaşıyorum. Ben burada vatanım için bekliyorum. FETÖ’nün temizlenmesi için  eylemlerime devam edeceğim.” dedi.

Celal Kılıçdaroğlu’ndan yeni eylem
A+
A-

Aydın’ın FETÖ/PDY’den temizlenmesi amacıyla Söke’den Didim’e yaptığı  yürüyüşle gündeme gelen Kılıçdaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada 13 günlük  ölüm orucuna son vererek Didim Kent Meydanı’nda 3 gün sürecek oturma eylemine  başladığını bildirdi.

Kılıçdaroğlu, Didim Belediyesi başta olmak üzere bütün belediyelerin  FETÖ’den temizlenmesi için mücadeleye devam edeceğini belirterek, “FETÖ’nün  belediyelerden temizlenmesini istiyorum. 3 gün buradayım, gece gündüz buradayım.  Oturma eylemine başladım. FETÖ ve diğer terör örgütlerinin silinmesi için eylem  yapıyorum.” diye konuştu.

Çadırı kendi imkanlarıyla kurduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, şöyle  konuştu:

“Emekli maaşımla geçiniyorum. Kimseden bir menfaat beklemiyorum. Benim  arkamda ne müteahhit var, ne iş adamları var. Kimse beni satın almadı. Kendimi de  kimseye sattırmam zaten. Ağabeyim bir televizyon kanalında ‘belediyeye gittiği  zaman kapının önüne koysunlar’ demiş. Hiçbir belediyeyle zaten işim olmaz.  Üzerimde biremlak da yok bir şey yok. Arkamda gördüğünüz gibi bir çadırım var.  Huzur içindeyim, onurluyum, gururluyum.”

‘VATANIM İÇİN BEKLİYORUM’

FETÖ’yle mücadele konusunda ağabeyinin kendisini yalnız bıraktığını ve  sahip çıkmadığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Ağabeyim lüks içinde yaşıyor, benimse hiçbir şeyim yok. Çadırda  yaşıyorum. Ben burada vatanım için bekliyorum. FETÖ’nün temizlenmesi için  eylemlerime devam edeceğim. CHP’nin içindeki FETÖ’cüler temizlenene kadar…  Direniyorum, onurumla, şerefimle, gururumla. Hiçbir parti gözetmeksizin  belediyelerin FETÖ’den temizlenmesini istiyorum.”

“Sayın Cumhurbaşkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin” pankartı  taşıyan Kılıçdaroğlu, 3 gün sürecek eyleminin ardından mücadelesine farklı  yöntemler deneyerek devam edeceğini sözlerine ekledi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.