avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

15 Temmuz gazisi gurbetçinin tedavisi tamamlandı

Fransa’da yaşayan 15 Temmuz gazisi Mahsun Göl, darbe girişimi sırasında vücuduna isabet eden mermi ve şarapnel parçalarının tamamen alındığını söyledi.

15 Temmuz gazisi gurbetçinin tedavisi tamamlandı

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında tatil için gittiği İstanbul’da yaralanan ve tedavisine Fransa’da devam edilen Mahsun Göl, vücudundaki son mermive şarapnel parçalarının çıkarılarak tedavisinin sona erdiğini açıkladı.

15 Temmuz gazisi Mahsun Göl, Strazburg Üniversite Hastanesinde yaklaşık 6 aydır devam eden tedavisinin son mermi ve şarapnel parçalarının alınmasıyla sona erdiğini açıkladı. AA muhabirine tedavisi hakkında bilgi veren Göl, “15 Temmuz’dan bu yana önce Türkiye, sonra da Fransa’da tedavi ve kontrollerim devam ediyordu. Bugün o gecenin vücudumdaki son kalıntıları da çıkarıldı. Allah ülkemizi buna benzer felaketlerden korusun ve bir daha böyle ihanet yaşatmasın” dedi.

Hastane yetkililerinin çıkarılan mermi ve şarapnel parçalarını kendisine vermediğini belirten Göl, “Bu parçaların ilgili yerlere gönderileceğini söylediler. Sanıyorum İçişleri Bakanlığına verilecek” ifadelerini kullandı. Darbe gecesinden vücudunda kalan yaraların kapandığını, son parçaların da çıkarıldığını belirten Göl, “Uzun süre duyma sorunu yaşadım, bunun tedavisini de gördüm. Maddi yaralar kayboldu fakat o saldırı ve işgal girişiminin bıraktığı manevi izler kapanmayacak. Ülkemize yönelik bu hain girişimini asla unutmayacağım” diye konuştu.

Darbe girişimi gecesi tatil için bulunduğu İstanbul Saraçhane Parkı’nda yaralanan Mahsun Göl, Strazburg’da kuru temizleme ve terzilik işiyle uğraşıyor. Göl, daha önce AA muhabirine yaptığı açıklamada olayı şu şekilde anlatmıştı:

“Büyükşehir Belediyesinin hemen önünde oturuyorum, televizyonda Cumhurbaşkanımızın çağrısını görünce aklıma hemen 28 Şubatlar, daha önceki darbeler geldi. Annemle helalleşip kardeşimle beraber sokağa çıktık. Oraya gittiğimizde 15 kişi vardı, daha sonra insanlar gelmeye başladı, tekbirler getirmeye, asker kışlaya diye bağırmaya başladık.”

Mahsun Göl, son olarak Fransa’nın Bordo şehrinde düzenlenen şehitleri anma programına davet edilerek bir konuşma yapmış ve darbe girişimi sırasında yaşadıklarını paylaşmıştı.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.