avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3168
EURO
35,0223
ALTIN
2.308,02
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Türk düşmanı Zühal Demir’in Belçika’da PKK severliği sonunda prim yaptı!

Federal Meclis Üyesi Zuhal Demir’in teröre verdiği desteği görmezden gelen Belçika mahkemesi, onu eleştiren Türk genci hakkında ise hapis cezası istedi.

Türk düşmanı Zühal Demir’in Belçika’da PKK severliği sonunda prim yaptı!

Türkiye’den Halil Uygun Brüksel’den bildiriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde açıklamalarda bulunan ve terör yandaşlarına destek veren Tunceli kökenli N-VA (Flaman Milliyetçi Cephe) Partili Federal Meclis Üyesi Zuhal Demir’e, Alman yargısından jet destek geldi. Türkiye’yi yerden yere vuran demeçlerinden sonra Demir’e sanal ortamda tepki gösteren bir Türk, acil olarak yargı önüne çıkarıldı. Tongeren mahkemesi, sanal ortamda Demir’i tehdit içeren mesajları paylaştığı iddia edilen ve Genk şehrinde ikamet eden 34 yaşındaki Türk genci hakkında 1 yıl hapis ve para cezasına çarptırılması yönünde görüş açıkladı. Türk gencinin alacağı ceza ise şimdiden merak konusu oldu.

PKK ­MİTİNGİ’NE­ KATILDI
Kendisini liberal bir Müslüman olarak tanıtan  Demir’in Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki eleştirileri ve aynı zamanda Kürtlerin baskı altında olduğuna dair talihsiz açıklamaları bulunuyordu. En son olarak Brüksel’de PKK’lıların öncülüğünde düzenlenen ve tutuklu bulunan HDP’lilere destek mahiyetindeki yürüyüşe de katılan Zuhal Demir’e, eleştiriler artmıştı. Gent şehrinde kendisi ile tokalaşmayan bir Türk vatandaşı, Demir’e yönelik ”vatan haini PKK’lı” diye hitap etmişti.

KARAR ­8 ­ŞUBAT’TA
Mahkemede, son dönemde çeşitli tehditlere maruz kaldığını açıklayan Demir, “Davetlilere katılmak için yanımda başkalarını götürmeye başladım. Korkum yok ve susmaya da niyetli değilim” dedi. PKK’nın bir terör örgütü olup olmadığı sorusunu cevap vermeyen Demir, “Ben terörist değilim, bana terörist diye itham edenlerin kendileri teröristtir” sözlerine yer verdi. Hakim, duruşmayı karar vermek için 8 Şubat’ı erteledi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.