avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3367
EURO
35,1613
ALTIN
2.242,18
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Trump’tan yeni açıklama! ’Görev tamam’

Trump’tan yeni açıklama! ’Görev tamam’
14.04.2018
A+
A-

Donald Trump twitter’da yeni bir açıklamada bulundu. Trump, ‘görev tamamlandı’ diyerek Fransa ve İngiltere’ye teşekkür etti.

ABD Başkanı Donald Trump, dün sabaha karşı başlayan operasyonla ilgili yeni bir açıklama yaptı.Trump twitter’dan “Geçen gece mükemmel bir saldırı gerçekleştirdik. Fransa ve İngiltere’ye bilgelikleri ve üstün ordularının gücü nedeniyle teşekkür ediyorum. Daha iyi bir sonuç alamazdık. Görev tamamlandı” dedi.

A perfectly executed strike last night. Thank you to France and the United Kingdom for their wisdom and the power of their fine Military. Could not have had a better result. Mission Accomplished!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 14, 2018

Trump’ın ardından Pentagon’dan da bir açıklama geldi. Açıklamada “Tüm hedeflerin başarıyla vurulduğu ve amacın Esad’ın kimyasal silah kullanmasını engellemek” olduğu belirtildi. Pentagon “Hava saldırıları kusursuz, ezici ve etkili oldu.” açıklamasında bulundu.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.