avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Survivor hünkar beğendi ödülü oyununu kim kazandı? 20 Nisan Survivor 50. son bölüm özeti…

Survivor hünkar beğendi ödülü oyununu kim kazandı? 20 Nisan Survivor 50. son bölüm özeti…
A+
A-


Survivor 50. yeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Gün geçtikçe heyecanı daha da artan Survivor’da yemek ödülü oyunu oynandı. Yemek ödülü ise hünkar beğendi. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte 20 Nisan Survivor 50. son bölüm özeti…

 

Survivor’da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Dünkü bölümde yemek ödülünü Ünlüler, iletişim ödülünü ise Gönüllüler kazanmıştı. Bugün ise ilk oyunda yemek ödülü oyunu oynandı. Gün geçtikçe açlığın ve zorluğun daha da arttığı Survivor’da iki takım da yemek ödülünü kazanabilmek için kıyasıya mücadele etti. Hünkar Beğendi olan yemek ödülünü kim kazandı? İşte 20 Nisan Survivor 50. son bölüm özeti…

SURVİVOR HÜNKAR BEĞENDİ ÖDÜLÜ OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül: Hünkar Beğendi

Oyun: İki tane top sürükleyerek sona getirilip basketi ilk atan yarışmacı takımına puan kazandırdı.

Karşılaşmalar ve kazananlar

Oyunun ilk mücadelesi Hilmi Cem ile Mustafa Kemal arasında gerçekleşti. İki yarışmacı da parkuru eşit tamamlayarak atışlara geldi. İki topu da ilk basket atan Mustafa Kemal takımına puan kazandıran isim oldu.

İkinci mücadelede Elif ile Nagihan yarıştı. İki yarışmacı da ilk başta basket atmakta zorlanırken, Nagihan iki basketi de ilk atan taraf oldu ve durumu eşitledi. Durum 1-1.

Bir sonraki mücadelede Hakan ile Ümit Karan’ın yarışı nefes kesti. Geriden gelen Ümit Karan, ilk basketini attıktan sonra ikinci topunu atmakta zorluk çekti ve Hakan ikinci topunu da basket atarak takımını öne geçirdi. Durum 2-1.

Dördüncü mücadele Merve ile Damla arasında gerçekleşti. Damla basket atmakta zorlanırken, Merve rakibine fırsat vermedi iki topu da basket attı ve durumu eşitledi. Durum 2-2.

Eşitliğin sağlandığı oyundan sonra Turabi ile Anıl sahaya çıktı. İki yarışmacı eşit devam etti ve basketlerde kazanan taraf Anıl oldu. Durum 3-2.

Sema ile Birsen’in mücadelesinde Birsen iki topuda ilk atan taraf oldu ve Gönüllüler 4-2 önde.

Yedinci karşılaşmada Yiğit ile Murat Ceylan karşılaştı. Atış avantajı yakalayan Yiğit ilk topu soktu. Murat Ceylan’a fırsat vermeden ikinci topu da basket atan Yiğit durumu 4-3 yaptı.

Bir sonraki mücadelede Sema ile Nagihan’ın yarışında kazanan taraf Sema oldu ve durumu eşitleyen sayıyı getirdi. Durum 4-4.

Hilmi Cem ile Ümit Karan’ın mücadelesinde Hilmi Cem rakibine fırsat tanımadı ve takımını öne geçiren sayıyı geçirdi. Durum 5-4.

Birsen ile Yağmur’un mücadelesinde Birsen rakibine fark açtı ve atış avantajı yakaladı. Birsen iki de iki yaparak durumu 6-4 yaptı.

Bir sonraki mücadele Anıl ile Mustafa Kemal’in arasında gerçekleşti. Anıl iki topu da ilk basket atan taraf oldu ve durumu 7-4 yaptı.

Sema ile Damla yarıştı. Nefes kesen mücadelede iki topu da ilk basket atan ilk yarışmacı Damla oldu ve durum 8-4 oldu.

Gönüllülerin farkı açmasından sonra Hakan ile Turabi sahneye çıktı. Parkurda takılan Turabi’ye Hakan fark açtı ve atış avantajı yakaladı. Turabi arkadan gelmesine rağmen oyunu bırakmadı ve durum 8-5 oldu.

Merve ile Nagihan parkuru eşit tamamlayarak atışlara geldi. Nagihan basketi ilk atan taraf olarak Gönüllüler’i 9-5 yaptı.

Oyunun son karşılaşması Yiğit ile Hilmi Cem arasında gerçekleşti. Yiğit parkurda Hilmi Cem’e fark açtı. Hilmi Cem rakibine fırsat vermedi ve iki topu da ilk sokan taraf olarak durumu 10-5 yaptı.

Ve ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.