avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3680
EURO
34,9630
ALTIN
2.325,55
BIST
9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Referandumun gizli Kahramanları Gurbetçi Seçmenlerdir

Avrupalı Türklerin sesi AVRUPA TÜRK GAZETESİ’nin yazarı Salih Eren yazdı.

Referandumun gizli Kahramanları Gurbetçi Seçmenlerdir

Evet’li yeni bir gün

Seçimleri hayırlısı ile atlatmış bulunuyoruz. Seçim sonucun dan bahsedecek olursak eğer bence 15 Temmuz’da Milleti ve Vatanı için Dik durmuş, Gezi Eylemlerin de, 17/25 Aralık Darbe girişimin de ve keza Ülkenin bekasını ve şerefini her daim Dış mihrabların oyunlarına karşı koruyan bir Lidere göre çok çok az. Şahsen ben bu durum dan gerçekten çok rahatsız oldum ve kabullenemedim, Referandum Evet ile sonuçlanmış olabilir fakat bizim zaferlerimiz bu denli uçurum dan önce son vırajı hızlı bir şekil de almak gibi kolay olamaz.

Çok çalışmak zorundayız, şuan gerek sosyal medya da gerek ise basın da Ak Parti fire verdi MHP’liler oy kullanmadı gibi saçma sapan polemikler yaratılmaya başlanıyor, buna gerek yok! Herkes ben me kadar emek verdim sorusunu kendisine sormuş olsa bu gibi polemikler ortaya çıkmaz. Allah razı olsun Milliyetci Hareket Partisine gönül vermiş bir çok vatandaş biliyorum evet oyu kullanan, ya hiç kullanılmasaydı diye bir soru sormak geliyor aklıma.

Özellikle Teşekkür etmem gereken ve her zaman onur, gurur duyduğum Gurbetcilerimiz tabiki.

Gurbetcilerimiz bu Seçimin Gizli Kahramanları dır.

Her zaman Vatan hasreti ve Sevgisi ile dolu yürekleri ile 50 yıl dır ne yapmışlar ise aynısını yaptılar ve Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye için oy verdiler.

Bu arada Hayır verdiler diye hayırcı kesimi dışlamıyoruz tabiki yanlız böyle bir sonuçta bile birileri kalkıyor şahibe var hile var diyor ise kendisi nin aklı ile bir zoru olduğu kanaatine varırım. Şahibe ve hile olsa bu oylar 80-90% EVET çıkardı.

Saçmalayamayı bırakıp boş Siyaset yapmayı birileri artık bırakmalı artık diye düşünüyorum.

Bundan sonra ne mi olacak?

Genei Seçimler 2019’da ozamana kadar dinimizin yarısı olan temizlik ile uğraşmamız gerekiyor, bence asıl mücadele şimdi başlıyor.

İnşallah bundan sonra bu bayrağa bu davaya daha da sıkı sarılıp yolumuza devam edeceğiz.

Biz Gurbetciler her zaman olduğu gibi yine Milletimizin yine Vatanımızın uğruna gece gündüz koşturmaya devam edeceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Farklı Zaferler kazanmak ümidi ile

Allaha emanet olun

Salih Eren – Avrupa Türk Gazetesi yazarı
Avrupa Türk Gazetesi © GAZETEMİZİN YAZARI
Avrupalı Türk Demokratlar Birliği – UETD Genel Merkez eski Gençlik Disiplin Başkan

Salih Eren kimdir?

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.