avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3712
EURO
34,9854
ALTIN
2.326,10
BIST
9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

PKK’ya gücü yetmeyenler cesur medya’ya saldırıyor

Dün akşam 20:00 sıralarında “Teröre Lanet” yürüyüşünde grubun içindeki provokatörler Balmumcu’daki Sabah Gazetesi ile Atv binasına saldırı gerçekleştirdi.

PKK’ya gücü yetmeyenler cesur medya’ya saldırıyor
09.09.2015
A+
A-

Şişli Mecidiyeköy’den Beşiktaş’a doğru yürümeye başlayan grup Balmumcu’daki Sabah-Atv binasının önüne gelince ıslık çalmaya başladı. Grubun içinden tahriklere kapılan onlarca kişi hükümet aleyhine slogan atarak Sabah-Atv binasının içine girmeye çalıştı ve medya grubun binasını taşlamaya başladı.

POLİS GRUBU DURDURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ
Polisin güçlükle engellediği grup bina içine girmekten vazgeçti. Bir süre daha binanın önünde durup camlara taş, su şişesi, atıldı. Grup dağıldıktan sonra Sabah-Atv binasının özel güvenlik personeli binaya atılan cisimler arasında bir adet bıçak da buldu. Gösteri yapan grubun, FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) adlı paralelci unsurlar tarafından yönlendirildiği gündeme geldi.

sabah atv saldiri1

CESUR MEDYA’YA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ
Daha önce de Star medya grubundaki meslektaşlarımız gibi dün akşam saldırıya uğrayan Sabah-Atv medya grubundaki meslektaşlarımıza geçmiş olsun diliyor, AVRUPA TÜRK GAZETESİ ailesi olarak sorumlularının hesap vermelerini umut ediyoruz. Ülkemizin yoğun terörist saldırılar altında olduğu bu dönemde aynen Sabah-Atv medya grubunun gözettiği hassasiyeti gözeterek, PKK terör örgütü sevinmesin diye, bu saldırıyı yapan grubun siyasi orijinini yazmayı uygun görmedik.

sabah atv saldiri2

CESUR MEDYA SUSMAYACAK
Kendisini sözde ‘özgür medya’ olarak şişiren ancak özünde bağımlı olan PKK ve FETÖ medyası’ndan farklı olarak AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘de Sabah, Star ve diğer cesur medya organları gibi hiç bir zaman susmayarak halkın gerçekleri öğrenmesini sağlamaya devam edecektir. Tüm zorlukların üstesinden gelerek işini onuruyla yapan meslektaşlarımıza yapılan bu saldırıyı kınıyoruz.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER | ATGtv

Yapılan saldırının görüntüleri:

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.