avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

PKK terör örgütü UETD Dinslaken’e saldırdı

PKK’lı teröristler UETD Dinslaken Şubesi’ne terör saldırısı düzenleyerek dernek binasını yaktı. Saldırıda terörist her yeri yerle bir ederken bir tek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini indiremedikleri gözlendi. Açıklamalar peş peşe geldi.

PKK terör örgütü UETD Dinslaken’e saldırdı

UETD Dinslaken Şube Başkanı Göksal Kadı yaptığı açıklamada, “derneğimize düzenlenen saldırı nedeniyle, yanımızda bulunup bize moral desteği veren, başta Avrupa’nın her yerindeki teşkilat mensuplarımıza ve tüm dost Sivil Toplum Örgütlerine teşekkürlerimi arz ediyorum. Sizlerin desteği, Avrupa’da ki yarınlarımızın huzur ve esenlik dolu olacağına yönelik inancımızı arttırmıştır.” dedi.

Göksal mesajının devamında, “Teşkilatımıza yönelik gerçekleştirilen bu ve benzeri saldırılar, Avrupa’da güvenliğin ve barışın korunmasına yönelik demokratik bağlamdaki mücadelemize ivme katacaktır.” şeklinde konuştu.

MESAJLAR PEŞ PEŞE GELDİ
Duisburg’tan Numan Şen ise tepkisini şöyle gösterdi, “Sayın Göksal Kadi Başkanım Bizi yıldıramazlar Daha nasıl Tırnaklarımızla kaza kaza o şubeyi el birliğiyle o hale getirdiysek şimdi bu alçak saldırıdan daha diri daha güçlü bir şekilde daha güzelini yapacağız geçmiş olsun Dinslaken Şubemize Allah İnananların yanındadır….”

BUNU YAPAN EŞKIYALAR’DIR
Kamil Tabak ise şu açıklamayı yaptı; “Türkiye’nin lobi faaliyetlerinde etkin rol oynayan, Avrupa’nın en saygın STK’larından, Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Dinslaken Şubesine yapılan saldırıyı kınıyor, Sevgili Kardeşim UETD Dinslaken (Almanya) Şube Başkanı Göksal Kadi ve tüm dostlara geçmiş olsun diyorum. Bu menfur saldırı tekrar göstermiştir ki, söyleyecek söz ve fikirleri olmayan şehir eşkıyaları hiç çekinmeden şiddet ve zorbalığa başvurmaktadırlar. Lakin onların bu saldırıları Dinslaken’nin güzel yürekli insanlarını asla yıldırmayacaktır.” dedi.

uetd dinslaken pkk saldiri

MÜSLÜMANLARIN AVRUPA’DAKİ GÜZEL YARINLARI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM
Muhammed Mustafa Yüksel tepkisini şu şekilde dile getirdi, “UETD Dinslaken.. Göksal Kadı.. Bizler, misyonumuzun gereği olarak.. Avrupa’nın orta yerine, sevgi ve merhamet tohumlarını ekerken.. Elbette bunu anlamayanlar olacaktır Göksal Kadi ağabey.. Ve biz kimseye kin ve nefret duymaksızın.. Aynı Rasulullah’ın zalimler için söylediği gibi.. “Bilseler, böyle yapmazlardı..” deyip, yanlış yolda olanların ıslahı için duamızı esirgemeyeceğiz.. Müslümanların Avrupa’da ki güzel yarınları için çalışmaya devam edeceğiz.. Gayret bizden, yardım Allah’tan.. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır..”

DURMAK YOK YOLA DEVAM
Ali Yerem; “UETD Dinslaken şubemize yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Değerli başkanımız Göksal Kadı’nin şahsında tüm UETD camiamıza geçmiş olsun (durmak yok yola devam) Bu hain saldırılarla bizleri asla yıldıramayacaklar.” dedi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

uetd di1

uetd di2

uetd di3

uetd di4

uetd di5 uetd di6

uetd di7

uetd di8

uetd di9

uetd di10

uetd di11 mmy kk

uetd di sonra1

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.