avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5991
EURO
34,7375
ALTIN
2.498,06
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hollandalı-Türk akademisyen Armand Sağ kızını arıyor; Yer-Su Türkiye’ye mi kaçırıldı?

Tilburg Üniversitesi tarih araştırmacısı Doç.Dr.Armand Sağ, ayrıldığı sevgilisi tarafından Türkiye’ye kaçırıldığı iddia edilen kızı Yer-Su’yu arıyor.

Hollandalı-Türk akademisyen Armand Sağ kızını arıyor; Yer-Su Türkiye’ye mi kaçırıldı?
A+
A-

Akademisyen Armand Sağ açıklamasında, 6 yıllık beraberlikten sonra kızının annesi Özde Ö.’nün kendisini aldattığını öğrendiğinde, birlikte yaşadıkları evi terk ettiğini belirtti. Evi terk ettiğinde kızının 3 haftalık olduğunu belirten Sağ, şunları söyledi: “Mahkeme kararıyla kızımı 1,5 yıldır her hafta sonu görmekteydim. Mahkeme bir süre önce kızımın salı günleri de benim yanımda kalabileceği hükmünü verdi. Kızımın annesi ailesiyle birlikte kayıplara karıştı. Polise kızımın kaçırıldığını bildirdim. Kızımın Türkiye’ye kaçırıldığı düşünülüyor. Perişanım, kızıma bir an önce kavuşmak istiyorum.”

1 buçuk yaşındaki minik Yer-Su’yu en son 10 Haziran tarihinde gördüğünü anlatan Sağ, “Kızım o gün ağlıyordu. Sağ gözünün şiş olduğunu ve vücudunda morluklar bulunduğunu gördüm” ifadesini kullandı.

Sağ tarafından paylaşılan açıklama şu şekilde:

“Gezocht: Turks-Nederlandse vrouw ontvoert baby!
Sinds 10 juni 2017 is Yer-Su (17 maanden) vermist. Haar moeder Özde Özdemir (geboren 4 mei 1987 te Rotterdam) heeft erkend dat ze haar meegenomen heeft naar het buitenland, vermoedelijk Turkije waar moeder famillie heeft wonen in Ankara, İzmir en Çorum. Ze zou ook op badplaatsen kunnen zijn. Ik, Yer-Su’s vader, ben uiterst bezorgd en waarschuw dat moeder agressief kan zijn. De laatste keer dat ik mijn dochter zag, zat ze onder de blauwe plekken.”

“Aranıyor: Anne bebek kaçırdı!
On Haziran 2017 tarihinden bu yana, yeri belli olmayan Yer-Su (17 aylık) annesi (Özde Özdemir, 4 Mayıs 1987 Rotterdam – Hollanda doğumlu) tarafından yurtdışına kaçırıldı. Büyük olasılık Türkiye’ye kaçırmış olan zanlının, Ankara, İzmir ve Çorum’da ailesi bulunmaktadır fakat tatil yerlerinde de olabilir. Yer-Su’nun babası olarak son derece endişeli ve annenin şiddet kullandığını vurguluyorum. Kızımı son gördüğümde her yeri morarmıştı.”

Allesinperspectief’teki Hollandaca haber

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.