avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5641
EURO
34,7152
ALTIN
2.488,58
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’den yeni yıl mesajı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye’yi bir üst lige çıkarmak amacıyla kararlılıkla çalıştıklarını belirterek, “Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılına gireceğimiz bu dönemde, ülkemizin sürdürülebilir kalkınma hedeflerini, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla taçlandırmak ve yeni yılda daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa etmek için ilgili her adımı atarak var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.” ifadesini kullandı. …

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’den yeni yıl mesajı
31.12.2022
A+
A-

Bakan Nebati, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, 2023’ün önemli başarılara imza atılan, huzur ve sağlık dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.

Salgın sonrası döneme eklenen jeopolitik krizlerin yol açtığı emtia fiyatlarındaki artışlar başta olmak üzere ekonomik aktivitelerin zayıfladığı ve küresel ekonominin resesyon riskiyle karşı karşıya olduğu bir dönemin geride bırakıldığına dikkati çeken Nebati, şunları kaydetti:

“Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat odaklı büyümeyi hedefleyen Türkiye Ekonomi Modeli’miz ile bu dönemin etkilerini bertaraf etmek ve ülkemizi bir üst lige çıkarmak amacıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılına gireceğimiz bu dönemde, ülkemizin sürdürülebilir kalkınma hedeflerini, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla taçlandırmak ve yeni yılda daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa etmek için ilgili her adımı atarak var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle 2023 yılının, milletimiz için sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl olmasını temenni eder, ülkemiz için önemli başarılara imza atacağımız bir sene olmasını dilerim.”

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.