avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

FETÖ İslam’a sapıkça küfür etmeyi Hollanda’dan sürdürüyor; tetikçi Mehmet Cerit ön safta

Terörist-başı Fethullah Gülen’in yönettiği Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Hollanda’da (Hollandaca dilinde) çıkardığı ‘Zaman Vandaag’ adlı paçavra eşcinselliği meşru göstermek için İslam dininin kutsalları alet etti. Söz konusu gazete yazısında “Hz. Muhammed bugün hayatta olsaydı eşcinsel evliliğe izin verirdi” denildi. Avrupa’da yaşayan Müslümanlar gün boyunca FETÖ’nün yalan dolu zift yayınına tepki gösterdi. Zaman Vandaag Hollanda’da DENK partisine karşıtlığın odağı olmakla beraber pek çok operasyona imza atan provokasyonlar yapıyor.

FETÖ İslam’a sapıkça küfür etmeyi Hollanda’dan sürdürüyor; tetikçi Mehmet Cerit ön safta

FETÖ her geçen gün çirkinleşerek İslam’a, Peygambere ve dini değerlere hakaret etmeye, kendi kötü emellerine ulaşmak için bu değerleri kendine oyuncak haline getirmeye devam ediyor.

HOLLANDACA FETHULLAHÇI ZİFT YAYINI ‘ZAMAN VANDAAG’DA İSLAM KARŞITI İĞRENÇ GEREKÇELENDİRMELER

FETÖ’nün Hollandaca dilinde Hollanda’da çıkardığı Zaman Vandaag gazetesinde çıkan bir yazıda “Hz. Muhammed bugün hayatta olsaydı, eşcinsel evliliğe karşı çıkmazdı” ifadeleri kullanılarak, Ramazan ayında midelerin iyice bulanmasına neden oldu.

Zaman Vandaag adlı paçavrada bugün yayınlanan bir haberde İslam’a ve Hazreti Peygamber’e iftira ve hakaret içeren ifadeler kullanıldı. Haber Hazreti Muhammed’in bu yaşaması halinde eşcinsel evliliğe onay vereceği gibi iğrenç ötesi bir iftira atıldı.

MÜSLÜMANLAR FETÖ TETİKÇİSİ MEHMET CERİT’E DEMOKRATİK TEPKİ KOYDULAR

Provokasyonlarıyla dikkat çeken FETÖ’nün Hollanda tetikçisi Mehmet Cerit‘ın yönetimindeki (sözde genel yayın yönetmenliğindeki) paçavraya karşı Müslümanlar demokratik tepki içinde.

feto islama kufur hollanda zaman vandaag

FETÖ’NÜN DÜMEN SUYUNA GİRMEYİ RED EDEN HOLLANDA MECLİSİNDEKİ TÜRK VEKİLLERİ DE HEDEF ALIYORLAR

FETÖ’nün paçavrası Zaman Vandaag’ın ilk vukuatı bu değil. Tetikçi Cerit’in idaresindeki yayının Müslümanların ve göçmenlerin partisi DENK partisi ve partiden milletvekili olup meclisten Hollanda halkının ezilmiş kesimlerini temsil eden Tunahan Kuzu ve Selçuk Öztürk’e yönelik iğrenç iftiralar atığı da biliniyor. FETÖ yayınlarında DENK partisi’ne karşı ırkçı ve Türk düşmanı çizgiye kayan sosyal-demokrat işçi partisi PvdA milletvekili Yasemin Çegerek’i öne çıkartıyorlar.

MEHMET CERİT TETİKÇİLİK’TE YALNIZ DEĞİL; BAŞKA MUHBİRLERDE VAR!

Yalnız Cerit değil, Zaman ve Cihan’ın kayyuma devrinden sonra buralardan kovulan ‘sözde muhabir özde muhbir’ olduğu ifade dilen Basri Doğan adlı kişinin de yaptığı yalan ve uyduruk haberlerden ötürü eleştiriyle karşılaştığından mağdur ayağına yattığı gözlerden kaçmamıştı.

İNANDIRICILIĞI YERLERDE SÜRÜNÜYOR

Yalan yazdığı tescillenen Zaman Vandaag’ın inandırıcılığı yerlerde sürünürken pek çok mağdurunun olduğu ise Hollanda Türkleri arasında yaygın olarak bilinen bir gerçek.

BU PROVOKASYONLARI YAPTIRAN NECDET SAİD BAŞARAN SESSİZ!

Paralel İhanet Çetesi, kısaca PİÇ olarak ta adlandırılan FETÖ’nün küresel çaptaki kadrosunun Hollanda Rotterdam’da yaşayan ve parasal işlerine baktığı belirtilen, provokasyonları yönettiği Nurettin Veren tarafından afişe edilen ‘Necdet Hoca’ lakaplı sahte imam Necdet Said Başaran ise saklanmaya devam ediyor.

FETHULLAHÇILARIN HEDEFİ TÜRKİYE’Yİ BATI GÖZÜNDE ‘HOŞGÖRÜSÜZ’ GÖSTERMEK

FETÖ’nün neden bu tür provokasyonlara girdiği ise şöyle değerlendiriyor; Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan IŞİD-DEAŞ’ı destekliyor propagandası yaparak yarattıkları bu hikayenin, teröristler Batı’ya saldırıyor iken daha inandırıcı olması için alt-yapı oluşturma hedefindeler.

LATİF ERDOĞAN: TERÖRİST-BAŞI FETHULLAH GÜLEN VE ÖRGÜTÜ İYİCE SAPIKLAŞTI

Bir zamanlar, aranan terörist-başı Fethullah Gülen‘in en yakınında yer alan ilahiyatçı-yazar Latif Erdoğan, tetikçi Mehmet Cerit’in başını çektiği Fethullahçıların bu çirkinliğini A Haber ekranlarında değerlendirdi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER | ATGtv

İşte A Haber’de yayınlanan FETÖ tetikçisi Mehmet Cerit’in yönettiği Hollandaca zift yayını ‘Zaman Vandaag’ın iğrençliği:

hollanda dmu turkce kumpas feto

mehmet cerit feto hollanda hezeyanlari_841x474

veren feto lider kadrosunu desifre etti

nijmegen diyanet feto ye tepki

veyis gungor abdulhamit bilici zaman feto

yesilgoz turklere hakareti savundu hollanda tv

ebru_umar_haber

fasist wilders ergun diler

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.