avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

DENK Partisi Genel Başkanı milletvekili Selçuk Öztürk’e NRC üzerinden iftira atanlar kimdir?

DENK Partisi Genel Başkanı ve Hollanda milletvekili Selçuk Öztürk, kendisi hakkında doğru olmayan çirkin iddialar ortaya atan NRC Handelsblad gazetesi’ndeki Joep Dohmen’e karşı hukuki adım atacağı bildirildi. Bu ara Hristiyanlar birliği partisi CDA’yı desteklediği öğrenilen Fethullahçıların ise Hollanda politikasını manipülasyonlarla karıştırmaya çalıştığı ve Türkler ve Müslümanlar aleyhinde yönlendirmeye çalıştığı daha net bir şekilde ortaya çıkıyor.

DENK Partisi Genel Başkanı milletvekili Selçuk Öztürk’e NRC üzerinden iftira atanlar kimdir?
A+
A-

Yapılan anketlere göre 3 ile 5 arasında milletvekilli çıkaracağı tahmin edilen, milletvekili Tunahan Kuzu’nun liderliğini yaptığı Hollanda’daki Türklerin, Müslümanların ve ezilenlerin umudu DENK Partisi’ni 2017 Mart’ta yapılacak seçimler öncesi yıpratmak için Fethullahçıların Hollanda medyasına servis ettiği, milletvekili Selçuk Öztürk hakkındaki iddiaların iftira olduğu ortaya çıktı.

NRC YANILTILDIĞINI ANLADI
Öztürk’ün belediye meclis üyeliğinde önce yaptığı gayrimenkul işinin sanki bugün gerçekleşmiş ve hatta usulsüzlüklerle gerçekleşmiş gibi NRC’de yayınlatan Joep Dohmen’in haberleri mahkemelik oluyor. Bildiğini gibi Hollanda milletvekili Selçuk Öztürk hakkında 2016 yılının başından itibaren, gerçeklerle hiç bir ilgisi bulunmayan onlarca iftira Hollanda’nın yüksek tirajlı NRC Handelsblad gazetesinde yayınlanmıştı. Kulislerden edinilen bilgiye göre iftiraların Fethullahçılar tarafından sağlandığı öğrenildi.

RAPORLAR NRC’Lİ JOEP DOHMEN’İN İDDİALARINI ÇÜRÜTÜYOR, ÖZTÜRK’ÜN KUSURLU OLMADIĞINI ORTAYA KOYUYOR
DENK‘ten yapılan açıklamada; Öztürk’ün itilaflı olduğu iddia edilen Daelzicht adlı sağlık kuruluşunun görevlendirdiği tarafsız muhasebe bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre, Selçuk Öztürk’ün hiç bir kusurunun olmadığını ve işlemlerin yasalara uygun bir şekilde yapıldığı tarafsız denetçi raporuyla kayıt altına alındı.

FETÖ HOLLANDA MEDYASINA İFTİRA SERVİSİ YAPIYOR
FETÖ medyası Zaman Vandaag paçavrasının yaydığı ve yoğun tepki toplayan yalan haberlere göre, gerçekleşen yoğun yolsuzluk iddiaları yanı sıra DENK partisi ‘Ankara’nın uzun kolu’ olarak Türkiye adına ajanlık faaliyeti için çalışıyor. FETÖ bu suçlamayı güçlendirmek için ise rakip partilerden aday olan veya rakip partilerde siyaset yapan, ancak onların aday olduklarını ifade etmeden, çoğu FETÖ’cü ve PKK’lı bazı sözde Türk toplum temsilcilerinden beyanatlar alarak, bunun üzerinden toplumun genelinin görüşüymüş gibi algı-operasyonu ve beşinci kol faaliyeti yürütüyor.

FETÖ tetikçileri Mehmet Cerit ve Basri Doğan’ın, aranan FETÖ üst-düzey yöneticisi olarak Türkiye tarafından istenen kriminal Necdet Said Başaran’ın talimatları doğrultusunda yönettiği, FETÖ medyası seçimler önce DENK’i iyice hedefe koyarak, gülünç olarak karşılanan iftiralarla, kampanya yürüttüğü dikkatlerden kaçmıyor.

HOLLANDA SİYASETİNDE TÜRK VE MÜSLÜMAN KİMLİĞİNE DUYULAN KİN
Türklerin ve Müslümanların Hollanda siyasetindeki kurumsal temsilcisi DENK Partisi’ne karşı çok radikal bir şekilde kara propaganda yürütenler ve çamur atma yarışına girenler arasında sosyal-demokrat işçi partisi PvdA’dan Yasemin Çegerek, Adnan Tekin, Zeki Baran, Keklik Yücel, Emre Ünver ve Münire Manisa’nın, sosyalist parti’den (SP) Sadet Karabulut’un ve Liberal-sağ parti VVD’den ise Dilan Yeşilgöz‘ün adları ön plana çıkıyor.

İFTİRA ATAN HOLLANDALILAR FETÖ’YÜ İŞARET EDİYOR
NRC’de Selçuk Öztürk ve DENK hakkında yayınlanan haberlerin iftira olduğunun ortaya çıkmasıyla, hakkında hukuk davası açılacağından koktuğu öğrenilen NRC’li Joep Dohmen’in, Öztürk ve DENK aleyhindeki yalan bilgi servisinin kendisine Fethullahçı kaynaklarca sağlandığını söylediği belirtiliyor.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.