avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3578
EURO
35,0024
ALTIN
2.326,06
BIST
9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

AK Partlili Yılmaz FETÖ darbesinde ABD-NATO’yu işret etti İncirlik Üssü dedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ABD’nin Adana’da bulunan İncirlik Üssü’nün kapatılması gerektiğini söyledi.Kaynak: AK Partlili Yılmaz’dan İncirlik Üssü tepkisi

AK Partlili Yılmaz FETÖ darbesinde ABD-NATO’yu işret etti İncirlik Üssü dedi
A+
A-

15 Temmuz darbe girişimi sonrası vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelecek olan 2. bir emre kadar ilçe ve il merkezlerinde meydanlarda olmaya devam ediyor. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da dün Çayırova’da meydanlardan vatandaşlara seslendi. Yılmaz,15 Temmuz darbe girişiminde ABD’nin İncirlik üssü’nden tanker uçakların havalandığı, bunların  TBMM’yi bombalayan uçaklara yakıt ikmali görevi üstlendiğini hatırlatarak bunun bir ihanet olduğunu ifade etti. ABD’li bir generalin darbecileri kendi unsurları olarak gören ifadelerinin, müttefikimiz olan ABD’nin bizzat darbenin arkasında olduğunun itirafı olarak gördüklerini ifade eden Yılmaz, “Bizi arkamızdan hançerleyen müttefiklerimizin ihanet üssü haline dönüşen İncirlik Üssü’nün kapatılması gerekiyor” dedi.

ARKASINDA NATO VE ABD VAR
Çayırova’da önemli bir konuyu gündeme taşıyan Mehmet Akif Yılmaz; “ABD’nin o komutanına dün Cumhurbaşkanımız cevabını verdi. Ne diyordu hain hatırlayalım TSK’nın içindeki ABD unsurlarının kötü muamele görmesinden endişe ediyormuş. İşte bu darbenin itirafıdır. Artık bu milletin canına kast edenleri kendi unsurları, dostları olarak görenler Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bizim müttefikimiz ve dostumuz olamazlar. Bu manada bir Milletvekili olarak benim şahsi beklentim şudur; NATO müttefiki diyerek içimize yerleşmiş bu unsurların, darbecileri o gece incirlik üssünden tanker uçaklarla desteklediği bizzat radarlarla tespit edilmiştir. Bu milletimize vurulan bir hançerdir. Umarım en kısa zamanda memleketimizde konuşlanmış olan ve milletimizi sırtından hançerleyen bu incirlik üssünün, milletin iradesiyle, Türkiye Büyük Millet Meclisinin iradesiyle kapatılacağını ümit ediyorum ve Rabbimden bunu niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.