İngiliz televizyonu BBC, İngiltere Başbakanı May’in, Suriye’de askeri müdahaleye onaya hazır olduğunu duyurdu
İngiliz televizyonu BBC’nin haberine göre, İngiltere Başbakanı Theresa May Suriye’de askeri müdahale için parlamento onayı aramayacak.
YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Denk Partisi lideri Kuzu, "En önemli hedefimiz, Hollanda’da aynı Batı Avrupa’daki gibi artan ırkçılığa, İslamofobiye ve insanları kışkırtan Wilders ve Rutte gibi siyasetçilere ve onların peşinden gidenlere karşı mücadele vermek olacak" dedi.
Deyr el Zor’da 10 büyük ölçekli bir patlama meydana geldi. Birçok bölgeye elektrik verilemiyor Deyr el Zor’da 10 büyük ölçekli bir patlama meydana geldi. Patlama doğu kırsalındaki Esad milislerinin kontrolü altında Meathin ve Taybeh kasabalarını sarstı. İHA’nın haberine göre, Şam elektriksiz kaldı. Birçok bölgeye elektrik verilemiyor.