avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Uğur Dündar’ı çıldırttılar! “İzmir’deyim, hadi gel de haddimi bildir”

Sözcü gazetesi yazarı sosyal medyadan kendisini eleştiren politikacıya “İzmir’deyim, gel de haddimi bildir” diyerek tepki gösterdi.

Uğur Dündar’ı çıldırttılar! “İzmir’deyim, hadi gel de haddimi bildir”
10.11.2015
A+
A-

Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar’ın CHP’nin seçimlerdeki başarısızlığını sorgulayan ve mevcut yönetimi eleştiren yazılarına CHP’den tepki geldi. Dündar, sosyal medyadan kendisini eleştiren Bedri Serter’e sert çıkarak, “CHP ‘yi halktan koparan zihniyet budur. İzmir halkı bunların çok önüne geçti farkında değiller. İzmir’deyim, gel de haddimi bildir Serter!..” ifadelerine yer verdi.

SERTER: YAZILARINI OKUMAYACAĞIM
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2 yazara “Gazeteciyim diye köşe yazıp Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar’ı kınıyor daha da yazılarını okumuyorum. Herkes haddini bilecek.” ifadelerini kullandı.

chp-izmir-il-baskani-ugur-dundar-i-kizdirdi-bedri_serter

DÜNDAR: GEL DE HADDİMİ BİLDİR!
Serter’in bu sözlerine Uğur Dündar tepki gösterdi. Dündar sosyal medya hesabından “İzmir CHP İl Başkanı Bedri Serter yapıcı eleştirilerim nedeniyle beni okumayacak ve haddimi bildirecekmiş! Zihniyete, tahammülsüzlüğe bakın. CHP ‘yi halktan koparan zihniyet budur. İzmir halkı bunların çok önüne geçti farkında değiller. İzmir’deyim, gel de haddimi bildir Serter!..” diye yazdı.

Öte yandan tartışmaya giren CHP’li Atilla Sertel de Bedri Serter’i eleştirerek iki köşe yazarından özür dilemesini istedi.

ugur dundar twitter chp tepki1 ugur dundar twitter chp tepki2

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.