avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3487
EURO
35,0455
ALTIN
2.324,29
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

UETD Bonn’dan Rusya Başkonsolosluğu’na taziye ziyareti

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Bonn Şubesi, Ankara’da silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Rusya Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov için taziye ziyaretinde bulundu.

UETD Bonn’dan Rusya Başkonsolosluğu’na taziye ziyareti
A+
A-

Rusya Federasyonu Bonn Konsolosu Alexey Rychenko tarafından kabul edilen UETD heyeti olayın iki ülke arasındaki dostluğu bozmak amacıyla yapılan provokatif bir eylem olduğunu ifade ederek yaşanan olaydan dolayı üzüntülerini bildirdi. Heyet daha sonra konsolosluğun giriş salonundaki taziye köşesine çelenk bıraktı.

Konsolos Alexey Rychenko da Türkiye ile Rusya arasında tarihi bir dostluğun bulunduğunu ifade ederek bir sivil Türk kurumunun ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade etti. Dostluğu pekiştirmek için birebir görüşmelerin önemine vurgu yapan Rychenko, Türkiye Cumhuriyeti Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin’in de dün kendisini ziyaret ettiğini ve bundan dolayı çok memnun olduğunu sözlerine ekledi. Rychenko, UETD Bonn Şubesi ile de irtibatta kalmak istediğini ifade ederek dostluk ve bilgi alışverişinin iki ülkenin menfaatine olacağını belirtti.

Fotoğraftakiler (soldan sağa) Halit Turanoğlu (UETD Bonn Başkanı), Mehmet Aksar(UETD Bonn), Alexey Rychenko (Rusya Federasyonu Bonn Konsolosu), Adem Sürül (UETD Bonn), Ali Erkoç (UETD Köln Bölgesi), Aysel Demir (UETD Bonn Kadın Kolları), Ayşe Demir (UETD Bonn Kadın Kolları), Sefa (UETD Sinzig)

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.