avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3411
EURO
35,0201
ALTIN
2.321,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Taksim’de hareketli dakikalar… Kahraman polis alevlerin arasından böyle kurtardı

Taksim’de hareketli dakikalar… Kahraman polis alevlerin arasından böyle kurtardı
15.04.2018
A+
A-

İstanbul Taksim Talimhane’de boş bir alanda alev alev yanan tahtaların arasında yatan bir madde bağımlısı, polis memurunun dikkati sonucu alevlerin arasından son anda kurtarıldı. Ayaklarından hafif şekilde yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırılırken, yangın kısa sürede kontrol altına alındı. O anlar ise kameralara yansıdı.

Beyoğlu Talimhane Kocatepe Mahallesi Aydede Caddesi üzerinde boş bir alandaki tahta parçaları saat 14.45 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Tahtaların alev alev yanması üzerine çevredeki vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Tahtalar yanmaya devam ettiği esnada Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği’nde görevli bir polis memuru, alev alev yanan tahtaların arasında madde bağımlısı birinin yattığını gördü. Canını hiçe sayarak alevlerin arasına giren kahraman polis, yanmak üzere olan kişiyi bulunduğu yerden kaldırarak kucağına alıp dışarıya çıkardı. Kendinden geçtiği görülen ve ayaklarından hafif şekilde yaralanan kişi ilk müdahalesi yapılıp ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Bu anlar ise kameralara yansıdı.

Bir süre sonra Beyoğlu İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekip olay yerine geldi. Alana giren ekip kısa sürede yangını söndürerek kontrol altına aldı. Ekipler soğutma çalışmaları yaptığı esnada vatandaşlar da şaşkın bakışlarla olanbiteni izledi. Bazı vatandaşlar ise cep telefonlarıyla yangını görüntüledi. Kısa bir süre sonra yangın tamamen söndürüldü. Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlatırken, itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

 

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER: , ,