avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

PKK’lı teröristler Almanya’da Türk’e saldırdı

Almanya’da sık sık gösteri yapan PKK’lılar güvenlik için ciddi tehdit oluşturuyor. Bruchsal’da ellerinde paçavralarla yürüyen terör örgütü yandaşları, bir Türk’ü ağır yaraladı

PKK’lı teröristler Almanya’da Türk’e saldırdı

Muzaffer Çetin’in haberine göre PKK Almanya’da yasaklanmış olmasına rağmen terör örgütü yandaşları, yürüyüş ve gösterilerine son sürat devam ediyor. Önceki akşam Bruchsal’daki tren istasyonu önünde yürümeye başlayan 100 kişilik PKK grubu, ellerindeki paçavralar ve posterlerle Türkiye aleyhinde sloganlar attı. Yolun kenarında protestocuları izleyen ve cep telefonu ile çekim yapan İbrahim Şimşek (45) adlı bir Türk ise, terör örgütü sempatizanlarının ve üyelerinin saldırısına uğradı. Bıçakla ağır yaralanan Şimşek, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kalın bağırsakları delinen İbrahim Şimşek, doktorların acil ve yerinde müdahalesiyle ölümün eşiğinden döndü.

Bruchsal Okul Aile Birliği’nin eski başkanı olan Şimşek, olayı gazetemize anlattı. Göstericilerin kendilerine önce şişe ve kola kutularıyla saldırdığını kaydeden Şimşek, “Biber gazı da sıktılar. Ortalık bir anda daha da karıştı. Geri çekilirken ayağım takıldı ve yere düştüm. Üzerime çullanıp beni bıçakladılar” dedi. Şimşek’in arkadaşı Ali Kaya da, “Hemen ambulans çağırdık. Polis, bizi çember içine alıp korumaya çalıştı. Göstericilerden çok sayıda bıçak çıktı ve 3’ü gözaltına alındı” diye konuştu.

Şimşek’i hastanede ziyaret eden Karlsruhe Başkonsolosu Cem Örnekol ise, geçmiş olsun dileklerini iletirken, olayın takipçisi olduklarını vurguladı. Alman polisinin araştırmalarının sürdüğünü kaydeden Örnekol, vatandaşları da sağduyulu ve provokasyonlara karşı uyanık olmaya çağırdı.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.