avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

PKK’lı ırkçılar Avrupa’da hangi havalimanını işgal etti?

HABER MERKEZİ – Terör örgütü PKK’nın 6-8 Ekim 2014 ‘Kobani provosyonu’nda olduğu gibi huzur bozan kanlı eylemlerini dalga dalga Avrupa’ya yayacağından bahsedilmişti. Korkulan oluyor. Terör örgütü PKK yandaşı ırkçılar Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da bulunan Schiphol havalimanını işgal etti.

PKK’lı ırkçılar Avrupa’da hangi havalimanını işgal etti?
A+
A-

Hollandaca yayın yapan Turks.nl’nin haberine göre bir grup terör örgütü PKK yandaşı ve sol görünümlü Kürt ırkçısı kişiler Avrupa’nın ortasında Hollanda’nın başkenti Amsterdam’ın havalimanı Schiphol’u işgal etti. İzinsiz eylemin, kısa adı Fed-Kom olan Hollanda Kürt Dernekleri Federasyonu adlı radikal Kürt ırkçısı örgüt tarafından organize edildiği öğrenildi.

GERGİNLİK YAŞATTILAR
Eli kanlı ırkçı terör örgütü PKK’nın yandaşları Schiphol havalimanında terör örgütü PKK ve PYD’nin bayrakları ve terörü öven, Türklere ölüm kusan ırkçı içerikli dövizler eşliğinde değişik dillerde “katil Erdoğan”“katil Türkiye”“Türkiye ISIS’le birlikte Kürtleri öldürmeyi bırak” ve “işgalci Türkiye Kürdistan’dan defol” diye slogan atıp hakaretler savurup korku dolu anlar yaşattılar.

Kaynaklar havalimanı güvenliği ve Polis’in olay büyümeden terör örgütü PKK yanlısı ırkçı gruba müdahale ettiğini belirti.

İLK ÇAĞRIYA İLGİ OLMAYINCA PROVOKASYONU SCHİPHOL’A TAŞIDILAR
Aynı grup radikal ırkçı, 25 Temmuz Cumartesi günü saat: 18.00 Amsterdam Dam meydanı için çağrı yapmış ancak kimse gelmeyince ve çağrıları ilgi görmeyince izinsiz eylemlerini daha etkili olacağını düşündükleri Amsterdam’ın uluslararası havalimanı Schiphol’a taşıdılar.

PKK YANDAŞLARININ BİLDİRİSİ YALAN DOLU
PKK terör örgütü yanlısı ırkçı grup sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Pazartesi 24 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan kendi halkını koruma ve savunmak bahanesiyle, Kürt halkıyla olan ateşkesi ihlal etmeyi ve Kürt halkının kurtuluş örgütü PKK’ya saldırmaya karar verdi. Çeşitli Kürt bölgeleri havadan ve karadan bombalanıyor. Türkiye tekrar ISIS yerine Kürtlere saldırıp onları öldürüyor. Biz savaş istemiyoruz. Cumartesi saat 18.00’de Amsterdam Dam’da PKK’ya destek için toplanıyoruz. Siz de var mısınız?” cümlelerinin yer aldığı bildiriyi yayınladı. Görüleceği gibi bildiride Türkler ve Türkiye yapmadığı birşey için suçlanarak terör örgütü PKK’ya destek talep ediliyor. Barıştan son derece uzak dil kullanan ırkçı terörist yandaşı göstericiler PKK’nın yaptığı katliamlardan terör olarak hiç bahsetmediler. Bununla birlikte Türkiye’nin  sözde ‘Rojava devrimi’ni kabullenemediği için IŞİD/DEAŞ’le birlikte Kürtlere karşı sözde insanlık dışı eylemlere giriştiğini, Türk devletinin terörist Abdullah Öcalan’ı tecritten çıkartıp onunla sözde görüşmelere başlaması gerektiği ve eli kanlı PKK’nın Avrupa’da terör listesinden çıkartılması gerektiği şeklinde taleplerin bulunduğu bildiri dağıttıkları öğrenildi.

RADİKAL ve KÜRT IRKÇISI FED-KOM GRUBU HOLLANDA İSTİHBARATI AİVD TARAFINDAN İZLENİYOR
PKK terör örgütü yanlısı ırkçı yayın organı, grubun korsan eylemini “Kürdistanlıların eylemi” diye verdi. Fed-Kom adlı radikal Kürt ırkçısı örgütün daha önce de para toplayıp terör örgütü PKK’ya destek için Kandil’e gönderdiği biliniyor. Kürt ırkçısı terör örgütü PKK’nın Hollanda uzantısı Fed-Kom adlı örgüt’ün Hollanda istihbarat servisi AİVD tarafından takip edildiği de ayrıca biliniyor. Ancak güvenlik birimlerinin, açık alanda terörün desteklenmesi ve toplumda korku yaratan yasadışı eylemler yapılmasına rağmen neden hala göz yummaya devam ettikleri kafalarda soru işaretlerinin belirmesine neden oldu.

Kamuoyu PKK terör örgütü yandaşı ırkçı gruptan her geçen gün güvenliği için daha fazla kaygı duyarken, grubun yeni provokasyonlarına karşı güvenlik birimlerinin nasıl önlem alacakları merakla bekleniyor.

Avrupa Türk Gazetesi ©

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.