avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,4919
EURO
34,7350
ALTIN
2.489,38
BIST
9.485,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

PKK’lı ırkçı teröristler kırmızı bültene rağmen Avrupa’da kol geziyor!

Kırmızı bültenle aranan 650’ye aşkın PKK’lı terörist, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yakalanmalarına karşın Türkiye’ye iade edilmiyor.

PKK’lı ırkçı teröristler kırmızı bültene rağmen Avrupa’da kol geziyor!

Haklarında Uluslararası Polis (INTERPOL) tarafından Türkiye’nin çağrısıyla kırmızı bülten çıkarılan 650’ye aşkın ırkçı terör örgütü PKK mensubu, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yakalanmalarına rağmen bu ülkeler tarafından Türkiye’ye iade edilmiyor. Almanya’nın da PKK, DHKP-C, MLKP ve Hizbullah ile diğer terör örgütü üyelerinden Türkiye’nin aradığı 300’e aşkın terör örgütü üyesinin iadesini reddettiği bildirildi. Avrupa’dan iadesi istenen bu terör örgütü üyelerinin genelde aktif terör eylemlerine katılan kişilerden oluştuğu da vurgulandı.

IRKÇI TERÖR ÖRGÜTÜ PKK KONUSUNDA ALGI KAMPANYASI YÜRÜTÜLÜYOR
Anadolu Ajansı’nın haberine göre Hollanda ve Danimarka’nın Kürt ırkçısı PKK’nın topluma nefret kusan yayın organlarından Roj Tv’ye destek verdiği, Türkiye’nin aradığı bazı teröristleri vermediği, Yunanistan’ın da AK Parti ile Adalet Bakanlığı’na saldırı düzenleyen DHKP-C’li teröristleri iade etmeyerek serbest bıraktığı kaydedildi. Bu kapsamda Türkiye terörle mücadele konusunda hiç destek vermeyen bir çok AB ülkesinin, Türkiye’nin aleyhine teröre yönelik büyük algı kampanyası yürüttükleri belirtiliyor.

TERÖRİST DAEŞ OPERASYONLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR, PYD IRKÇILARI İSE FARKLI DEĞERLENDİRİLİYOR
Türkiye’nin terör örgütü DAEŞ’e karşı 9 Ağustos 2015’e kadar 319 operasyon düzenlediği. Sabah’ın verdiği bilgiye göre bu operasyonlarda bine yakın kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Başta Hollanda olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinin yapılan bu operasyonları da görmezden geldiği ve Avrupa Birliği’nin terör olaylarına kendi perspektifinden baktığı kaydedildi. Avrupa ülkelerinin, Avrupa’dan gelerek Kürt ırkçısı terör örgütü PYD adına Suriye’de savaşan kişileri, ‘yabancı terörist savaşçı’ olarak kabul etmediği kaydediliyor. Avrupa ülkelerinin PYD’yi DAEŞ’e karşı savaşan legal bir unsur olarak gördüğü ancak bunu açıkça dile getiremediği biliniyor.

Öte yandan çeşitli gerekçelerle Türkiye’nin istediği terör örgütü üyelerini iade etmeyen başta Hollanda olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinin, Türkiye’den benzer bir talepleri olduğunda ise Türkiye aleyhine yoğun algı faaliyetleri yürüttüğü belirtiliyor. İlgili Avrupa ülkelerinde yaşayan Türklere de saldıran PKK’lı ırkçılara karşı Türklerin ilgili ülkelerin yönetimlerini aydınlatmak ve uyarmak için çeşitli girişimlerde bulundukları öğrenildi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.