avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3330
EURO
35,1684
ALTIN
2.241,35
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Özil’i çıldırttılar!

İngiliz Daily Telegraph gazetesi, sürekli doping testi yaptırılması istenmesine sinirlenen Mesut Özil’in kapıları tekmelediğini ileri sürdü. Yanı sıra Arsenal’in Türk asıllı futbolcusu Özil ile ciddi şekilde ilgilenen tek kulübün Fenerbahçe olduğunu yazdı.

Özil’i çıldırttılar!
04.05.2017
A+
A-

Daily Telegraph’a göre Fenerbahçe, Alman Milli Takımı’nda da forma giyen yıldız futbolcuyu yazın transfer etmek istiyor. Gazeteye konuşan Arsenal’e yakın kaynaklar, İngiliz kulübünün bir süredir Mesut Özil ile ilgili teklifleri dinlemeye hazır olduğunu, bir diğer yıldızı Şilili Alexis Sanchez’i ise takımda tutmaya çalışacağını söyledi. Chelsea ve Manchester City’nin Sanchez ile ilgilendikleri biliniyor.

Daily Telegraph’ın spor ekindeki Matt Law imzalı haberde ise Arsenal’in Pazar günü Kuzey Londra derbisinde Tottenham’a 2-0 yenilmesinin ardından doping testine girmesi istenen Mesut Özil’in başta sinirlenerek bunu reddettiği, kendisine ceza alabileceğinin söylenmesi üzerine kapıyı tekmelediği belirtildi. Gazetenin spor muhabiri Matt Law, Mesut Özil’in “gönülsüzce” doping testine girdiğini ve bu yıl birçok kez benzer testlere girmesinden şikayetçi olduğunu yazdı.

Henüz sözleşmesini uzatmadı

Arsenal, halen 28 yaşındaki Mesut Özil’i 2013 yılında 42,5 milyon sterlin bonservis ücreti ödeyerek Real Madrid’den transfer etmişti. Mesut Özil’in İngiliz kulübüyle 2018 yazına kadar sözleşmesi var. Özil şu ana kadar yapılan görüşmelerde kendisine yapılan teklifi kabul etmedi ve Arsenal ile sözleşmesini uzatmadı.

Daily Telegraph’a göre Türk asıllı futbolcu öncelikle Fransız menajer Arsene Wenger’in Arsenal’de kalıp kalmayacağını öğrenmek istiyor. Aynı gazete yaklaşık bir buçuk ay önce Mesut Özil’in eski Türkiye güzeli kız arkadaşı Amine Gülşe ile evlenmeyi planladığını ve İstanbul’da alacağı yalı için 5 milyon sterlin ödemeye hazır olduğunu yazmıştı.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.