avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3487
EURO
35,0455
ALTIN
2.324,29
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hollanda’da Büyük Miting için hazırlıklar sürüyor

13 Eylül’de Hollanda’nın Rotterdam kentinde yapılacak “Şehitleri Anma ve Teröre Lanet Mitingi” için hazırlıklar sürüyor.

Hollanda’da Büyük Miting için hazırlıklar sürüyor
A+
A-

13 Eylül’de saat 15:00’de Hollanda’nın Rotterdam kentinde Leuvehoofd’da yapılacak “Şehitleri Anma ve Teröre Lanet Mitingi” için hazırlıkların sürdüğü belirtildi.

AK Parti Hollanda yetkilileri ‘Büyük Miting’in hazırlıklarına dair çok özel bilgileri AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘yle paylaştılar.

AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘ne açıklamada bulunan AK Parti Hollanda Başkan Yardımcısı ve Tanıtım-Medya Başkanı Ali Osman Ok, Türkiye ve barış sevdalısı herkesi renk, din ve parti ayırt etmeksizin buluşmaya katılmaya davet etti.

Rotterdam Belediyesi’yle görüştüklerini ve bu çerçevede miting için bildirimde bulunduklarının altını çizen AK Partili Ok, resmi bildirim belgesini bugün alacaklarını sözlerine ekledi.

AK PARTİLİ OK: PARTİCİLİK DEĞİL TÜRKİYECİ’LİK VE BARIŞÇI’LIK YAPALIM
Mitingin vatan için yapılan bir buluşma olduğunu ifade eden Ali Osman Ok, “Parti bayrakları veya partiye ait emareler ile yürüyüşe katılmasın hiç kimse. Herkes al-bayrağını alsın gelsin. Sadece Türk bayraklarını görmek istiyoruz. Zaten miting komitesinde değişik düşünceden ancak ortak amaç için insanlar olacaktır. dedi.

AK PARTİ’NİN DE İÇİNDE OLDUĞU ORTAK KOMİTE OLUŞUYOR
Büyük miting için çalışmaların Tanıtım-Medya Başkanı Ali Osman Ok yanı sıra, AK Parti Hollanda Hukuk İşleri Başkanı Hatice Taşhan ve Sekreter Emine Yaman’ın koordinatörlüğünde sürdüğü belirtilirken, ayrıca kimi kişilerin AK Parti’den ayrı yaptıkları başvuruların Belediye binasındaki toplantıyla ortak amaç çerçevesinde değerlendirilmesi sonucunda kesin komite bugün öğleyinden sonra belirlenecek.

ak parti nl miting terore lanet2

AK PARTİ’DEN YENİ DÖNEMDE BEKLENTİLER BÜYÜK
Güçlenerek yolu devam eden AK Parti Hollanda’da deneyimli ve geçen döneme kıyasla kadroların daha profesyonel çalışma anlayışı içinde olacakları kayıt edildi. Bu bağlamda kadrolar gençleşiyor.

YETKİLİLER UYARDI: KİMİN DÜZENLEDİĞİ BELLİ OLMAYAN MİTİNGLERE KATILMAYIN!
Öte yandan yurt çapında değişik mitinglerin yapıldığına değinen yetkililer özellikle kimlerin yaptığı belli olmayan ve afişlerinde bu noktada kimin düzenlediği belli olduğu belirtilmeyen mitinglere güvenlik ve provokasyon endişesiyle katılım sağlanmaması için uyardılar.

ŞEHİT CENAZELERİNİ İSTİSMAR ETMEYE ÇALIŞAN FETÖ GİBİ TÜRK DÜŞMANLARINA DİKKAT
Yüzde %65’le Türklerin çok büyük bir bölümünü temsil eden ciddi taban sahip olduğuna dikkat çeken bir başka AK Parti Hollanda yetkilisi ise AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘ni ziyaret ederek editörlerimize yaptığı açıklamasında teşkilatın uyarıldığını, tabanın başka amaçlar için kullanılmaması ve tabanın istenmeyen yönlendirmelere sürüklenme tehlikesine dikkat çekilerek şunları belirtti: “miting yapılacak diye afişler yayınlanıyor. Oysa bu mitingi kimin yaptığı belli değil. Şehitler anılacak denilerek yapılan mitinglerde sonra devlet büyüklerimiz aleyhine küfürler edilerek sloganlar atılıyor. Bu tür davranışlar ancak Fethullahçı paralelcileri ve PKK’lı teröristler gibi Türk düşmanlarını sevindirir. Onun için sadece AK Partililer değil her Türk vatandaşı dikkat etmelidir. Hollanda genelindeki 53 AK Parti teşkilatı toplumumuzu uyarmak için görevlendirilmiştir. Alanların ırkçılık, nefret ve devlet büyüklerine eleştiriyi aşan küfürlerin ve tehditlerin, çatışma oluşturan söylemlerin yapıldığı yerlere dönüşmemesi için çalışmalar sürüyor. Yapılacaksa mitingler ortak komitelerle yapılacaktır ve Türk toplumunu rahatsız etmeyecek bir uyum ve temsil içinde gerçekleşecektir. Her STK’ya kapımız sonuna kadar açık.”

AK PARTİ’DE AVRUPA PATRONU HARUN TÜFEKÇİ OLDU
Bu ara yeniden aday olmayan eski Konya Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Harun Tüfekçi’nin başkanlığında AK Parti’nin yurtdışı seçim ve teşkilat işlerine bakacağı Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun onayıyla kesinleşti. Davutoğlu’nun bu kararıyla Avrupa genelindeki UETD ve AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezleri’nin daha önce batı Avrupa’daki teşkilatlara bakan İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün idaresi yerine 7 Haziran’da olduğu gibi Harun Tüfekçi’nin idaresinde olacak.

HOLLANDA BİRİNCİ
Tüfekçi’nin idaresindeki Avrupa teşkilatları 7 Haziran seçimlerinde % 53’lük oy ortalamasıyla büyük başarı elde ederek AK Parti’yi zafere taşımıştı. Bunlardan birincisi ise Dursun Paksoy başkanlığındaki AK Parti Hollanda olmuştu. AK Parti Hollanda’da %65 oy alarak diğer partileri tam anlamıyla ezip geçmiş, AK Parti’nin dünya’da en yüksek oy aldığı seçim çevresi olmuştu.

Tüm bu gelişmeler için AK Parti Hollanda Gençlik Kolları’nın yeniden yapılandığı belirtildi. Ayrıntılar pek yakında AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘nde.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

ak parti nl miting terore lanet1

yurtdisi secim sonuclari

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.