avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5855
EURO
34,7974
ALTIN
2.507,93
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

HDP’li vekil Hollanda’da Ermeni lobisine skandal sözler verdi

Tüm bilgi ve belgeleriyle araştırıldı: Hollandalı sağcı vekil aracı oldu, Ermenistan organize etti, ırkçı TAŞNAK Ermenileri ve PKK’lılar destek verdi ve ‘soykırım’ kampanya’sına yeniden start verildi. HDP’li vekil Hollanda’da Ermeni lobisine skandal niteliğinde sözler verdi.

HDP’li vekil Hollanda’da Ermeni lobisine skandal sözler verdi
A+
A-

HABER MERKEZİ – Geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde yurt dışından gelen oylarla Kocaeli milletvekili seçilen HDP’li Ali Haydar Konca, 1 Kasım erken seçimleri öncesinde işini biraz daha sıkı tutuyor. HDP Kocaeli Milletvekili Ali Haydar Konca, Almelo Ermeni Kilisesi’ndeki ayine katılarak, koyu olarak bilinen Ermenilerle kahvaltı yaptı.

Kocaeli’de HDP’nin oy oranına güvenen Konca, yurt dışındaki parti çalışmalarına katılıyor ve bu kapsamda 4 günlüğüne Hollanda’daydı.

KONCA LEİDEN’DE KONUŞTU, HTİB VE AYRANCI’YA İLGİ AZDI
Konca 16 Ekim‘de Hollanda’nın Leiden kentinde Hollanda Türkiyeli İşçiler Birliği (HTİB) adlı radikal ve marjinal oluşumun sözcüsü Mustafa Ayrancı’nın konuğu oldu.

Az katılımın olduğu bu etkinlikte konuşan Konca, HTİB’in çizgisine uygun olarak sert ve kutuplaştırıcı konuştu. HDP’li Ali Haydar Konca, HDP’lilerin performanslarını aşmaları gerektiğini ve Avrupa seçmenine her zamankinden daha fazla sorumluluk düştüğünü ifade ettiği öğrenildi.

Ayrancı her zamanki gibi kutuplaştırıcı ve hedef gösteren bir üslupta konuşarak, zalimlerin zulmünden kurtulmak gerektiğini öne sürerek “AKP’nin halkın başına bela olduğunu” söyledi. HDP ve PKK’lıların kullandığı ve Türkiye’deki sertliği aratmayacak şekilde radikal bir dil kullanan Ayrancı HDP’ye yönelik ‘şiddetin ve katliamın’ seçim ortamında sürdürüldüğünü iddia ederek HDP’ye destek çağrısı yaptı.

konca htib leiden1

konca htib leiden2

konca htib leiden3

konca htib leiden4

konca htib leiden5

konca htib leiden6

HDP’Lİ KONCA: DEVLET MAFYALAŞTI, MAFYA DEVLETLEŞTİ!
HDP’li Konca, Den Haag’ta 17 Ekim’de yaptığı konuşmada ise Diyarbakır’a ‘Amed’ diye hitap ederek “Amed, Suruç ve Ankara katliamlarına rağmen hükümetin hala istifa etme erdemi göstermediği”ni, devletin de mafyalaştığını iddia etti. Türkiye’nin doğusunu ‘Kürdistan’ olarak niteleyerek orada sözde “devlet terörü” olduğunu söylemekten geri kalmayan Konca, “AKP’nin cenazeye dahi saygısı yok” diye konuştu ve Türk askerini ‘askeri ve siyasi soykırım operasyonları’ yapmakla suçladı.

HDP’Lİ KONCA HOLLANDA’DA ERMENİ KİLİSESİNDE AYİNDE
Hollanda’da vatandaşlarla biraraya gelen Konca, bu ülkedeki ziyaretleri sırasında Almelo Ermeni Kilisesi’nde kahvaltı da yaptı.

Hollanda'da Ermeni kilisesinin ayinine katilan HDP'li vekil bakin kimle beraberdi1

Hollanda'da Ermeni kilisesinin ayinine katilan HDP'li vekil bakin kimle beraberdi2

(resmi büyütmek için resmin üzerine tıklayın)

HDP HOLLANDA’DA ERMENİ KİLİSESİNDE DESTEK ARIYOR
Irkçı terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı olan HDP’nin vekili Konca’nın katıldığı Ermeni kilisesindeki buluşmada Hollanda Hristiyan Partisi’nin (CDA) Türk düşmanı ve Türk karşıtı, radikal sağcı önergeleriyle tanınan parlamenteri Pieter Omtzigt de yer aldı. Konca kilisedeki ayine Omtzigt’le beraber katıldı.

Hollanda'da Ermeni kilisesinin ayinine katilan HDP'li vekil bakin kimle beraberdi3

HDP’Lİ VEKİL TÜRKLERE “SOYKIRIMCI” DİYEN HOLLANDALI VEKİL OMTZİGT’LE BERABER ERMENİ KİLİSESİNDE 
Pan-Hristiyancı (dünya Hristiyanlarının birliği) ve ırkçı-sağcı yaklaşımlarıyla bilinen CDA’lı Omtzigt sözde ‘Ermeni soykırımı’nın Hollanda’da kabul edilmesi için adeta savaşıyor. Omtzigt, ülkede yaşayan 400 bine aşkın Türk’ün demokratik tepkisine rağmen Türkleri soykırımcı ve katil olarak gördüğünü her fırsatta ifade ederek, bunun ifade özgürlüğü çerçevesinde bile inkarının cezalandırılması gerektiğini savunuyor. Omtzigt aynı zamanda Almelo’da 2014’te yasadışı olarak dikilen sözde ‘Ermeni soykırımı’ anıtının oraya dikilmesi için lobi ve çaba gösterdi.

Hollanda'da Ermeni kilisesinin ayinine katilan HDP'li vekil bakin kimle beraberdi4

Hollanda'da Ermeni kilisesinin ayinine katilan HDP'li vekil bakin kimle beraberdi5

(resmi büyütmek için resmin üzerine tıklayın)

Hollanda'da Ermeni kilisesinin ayinine katilan HDP'li vekil bakin kimle beraberdi6

Hollanda'da Ermeni kilisesinin ayinine katilan HDP'li vekil bakin kimle beraberdi8

KONCA’DAN ERMENİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI YETKİLİSİNE: “1915 OLAYLARININ SOYKIRIM OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİZ”
HDP’li Konca, Hollandalı Ermeni yanlısı sağcı politikacı Omtzigt ve Ermeni kilise papazı ile Ermeni yetkililerin bulunduğu buluşmada Ermenistan Dışişleri Bakanlığı yetkililerin de bulunması şaşırtıcı karşılandı. Ermenistan devlet yetkililerin buluşmayı organize ettikleri, Türkiye Eski AB Bakanı, HDP’li Ali Haydar Konca, 1915 olayları soykırımdır” ve “HDP’li Ali Haydar Konca, Hollanda’da Ermeni toplumu temsilcileriyle bir araya geldi” başlıkları ve ifadeleriyle Ermenistan Haber Ajansı’na bağlı Ermeni Haber adında bir sitede bir haberin yayınlanmasından sonra ortaya çıktı. Haberde aynen şu itiraf niteliğinde skandal cümleler yer alıyor “Ermenistan Dışişleri Bakanlığı’ndan Ermenihaber.am’e verilen bilgiye göre Konca Holanda’da …”

SKANDAL: ERMENİSTAN DEVLETİ HOLLANDA’NIN İÇ İŞLERİNE MÜDAHALE EDİYOR, HDP’DE HOLLANDA TÜRKLERİNE YAPILAN BU ÖRTÜLÜ BASKIYA DESTEK OLUYOR!
Ermeni iddialarına karşı itiraz edildiği vakit ‘Ankara’nın uzun eli’ kavramını ortaya atarak Hollanda Türklerini Ankara’daki hükümetin işbirlikçisi gibi göstererek Türkleri her fırsatta zan altında bırakan ve onları Hollanda devletinin güvenlik kurumlarınca araştırılmasını ve baskı uygulanmasını sağlayan Hollanda’daki HDP ve PKK terör örgütü uzantılarının, terör örgütü ASALA’nın öldürdüğü katilleri uluslararası alanda koruyan Ermenistan devleti’yle beraber Hollanda’da işbirliği içinde açıktan saha ve etki çalışması içinde olmalarına Hollanda istihbarat örgütü AİVD’nin ses çıkarmıyor olması garip karşılandı ve eleştirildi.

HOLLANDA’DA TÜRKLERE KARŞI KURULAN BİRLİKTELİKTE SADECE HDP/PKK’LILAR DEĞİL IRKÇI ERMENİ TAŞNAK’ÇILAR DA VAR
Ermenistan Haber Ajansı’na bağlı Ermeni Haber’in itiraf mahiyetindeki skandal haberinde, Ermenistan Dışişleri Bakanlığı’ndan Ermeni Haber’e verilen bilgiye göre Konca Holanda’da Ermenilerin yaşadığı Almelo şehrindeki Ermeni Apostolik kilisesinde Ermeni lobisi temsilcileri ve Ermeni ırkçı TAŞNAK partisi üyeleri ile bir araya geldi. İtiraf dolu haberde ırkçı Ermeni TAŞNAK partisi ise “Ermeni Devrimci Partisi” olarak güzelleyerek ifade ediliyor. Buluşmada ırkçı terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin vekili Ali Haydar Konca ve CDA’lı vekil Pieter Omtzigt yanı sıra Türk karşıtı söylemleriyle gündeme gelerek medyada boy göstermeyi seven Hollanda Türkiyeli İşçiler Birliği (HTİB) adlı radikal ve marjinal oluşumun görevli sözcüsü Mustafa Ayrancı’nın hazır bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Hollanda'da Ermeni kilisesinin ayinine katilan HDP'li vekil bakin kimle beraberi7

Orta solda Ermeni papaz, HDP’li vekil Ali Haydar Konca ve HTİB sözcüsü Mustafa Ayrancı yaptıkları buluşmanın ardından kararını verdikleri sözde ‘Ermeni soykırımı’nın Hollanda’da tanınması için kampanya startı verdi. (resmi büyütmek için resmin üzerine tıklayın)

Ermenistan Haber Ajansı’na bağlı Ermeni Haber, Konca’nın konuşmasında şu ifadeleri kullandığını yazdı: “1915 yılında Osmanlı Türkiye’de Ermenilerin acılar yaşadığını biliyoruz. Şu olayları bir kelimeyle tarif etsek, olanların Soykırım olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

HDP’Lİ KONCA AYNI İLGİYİ KÜRTLERİN DE UĞRAK YERİ OLAN CAMİLERE GÖSTERMEDİ
Ermenistan devlet yetkililerine vakit ayırıp Ermeni kilisesini ziyaret eden ve ayine katılan HDP’li Ali Haydar Konca’nın 4 günlük Hollanda ziyaretinde, Kürtlerin de yoğunluk olarak mensup oldukları Müslüman’ların camilerine neden bir defasın da olsa gitmediği ve Ermeni kilisesi kadar neden Kürtlerin uğrak yeri olan camiye ilgi göstermediği ise merak konusu oldu.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.