avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,6014
EURO
34,8276
ALTIN
2.504,60
BIST
9.464,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hak ve Eşitlik Partisi gençleri yönetimlere getiriyor

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkan Yardımcısı Ergin Kızılaslan, yeniden yapılanma aşamasında ve seçim süreci öncesinde daha canlı hale gelen partisi hakkında çarpıcı ve çok özel açıklamalarda bulundu.

Hak ve Eşitlik Partisi gençleri yönetimlere getiriyor

HABER MERKEZİEmekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu‘nun Lideri olduğu Hak ve Eşitlik Partisi’nin (HEPAR) Yurtdışı Teşkilatlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ergin Kızılaslan yaptığı açıklamada, partisinin bütün yetkili organlarının yüzde 70%’inin gençlerden oluştuğunu ve yeniden yapılanma sürecinde gençliğe büyük önem verdiklerini ifade etti.

BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK’Ü VE GENÇLİĞİ VURGULADI
Genel Başkan Yardımcısı Ergin Kızılaslan AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘ne yaptığı açıklamada, “Hak ve Eşitlik Partisi olarak, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Bütün Ümidim Gençliktedir” sözünü kendileri için örgütlenme sloganı yaptıklarını, zorlukların üstesinden ancak gençlerle gelinebileceğini, vatan için ölmek söz konusu olduğunda nasıl ki 20 yaşlarında gençler öne sürülüyorsa, artık HEPAR’da siyaseti gençlerin yapacağını” söyledi.

KIZILASLAN PARTİSİNİ ANLATIRKEN YURT SEVGİSİNE VURGU YAPAN DUYGUSAL BİR TANIMLAMA YAPTI
HEPAR’lı Kızılaslan “Türkiye’de insanlara, ‘ahmak doğdular ahmak ölecekler’ muamelesi yapılıyor. Partimiz  HEPAR, yurt sevgisinin simgesidir. Partimiz HEPAR, yüksek bir ruh ve amaçla Türkiye’nin ulusal sesi ve geleceğidir. HEPAR Hareketi bayrak gibi olacak, ancak o yükseldiği zaman insanlar bir şeyi umut edecekler ve hangi yöne gideceklerini bileceklerdir.” şeklinde konuştu.

KIZILASLAN: HEPAR TÜRK GENÇLİĞİNİN DİNAMİK GÜCÜDÜR
Gençliğe önem veren HEPAR Genel Başkan Yardımcısı Ergin Kızılaslan, Türk gençliğinin parolasını “Benim için bir gelecek olduğunu biliyorum ama ben onu bekleyemem” şeklinde olması gerektiğini savunarak açıklamasının devamında “Yürekler harekete geçirildiğinde kazanılmayacak hiç bir şey yoktur.” dedi.

SİYASİ ANLAMDA ÖZGÜRLÜĞÜN REÇETESİNİ SUNDU
Kızılaslan açıklamasında ayrıca, ülkemizin en büyük sorununun insanımızın duyarsızlaştırılması olduğunu ifade ederek şu açıklamaları yaptı “Kafesteki kuş ses çıkarır. Ancak onun çıkardığı ses, sadece onu kafese koyanları mutlu eder. Onun ne dediğini kimse anlamaz. Koskoca Türk Milleti, düzen partilerinden örülü bir kafesin içine atılmıştır. Bütün cesareti ve yeteneği ile kafesin içinde adeta atıl hale getirilmiştir. Bütün yakınmalar ve sızlanmalar, bizi kafese atanları mutlu etmekten başka işe yaramıyor. Artık bu zincir bileklerimizi sıkıyor, kıracak ve kurtulacağız.” diyerek sadece AKP hükümetini değil muhalefetteki CHP ve MHP ile zaten önceden beri karşı oldukları terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’yi eleştirdi.

GENÇLİĞE SESLENDİ, GENÇLİĞİ HEPAR’IN SAFLARINA ÇAĞIRDI
HEPAR Genel Başkan Yardımcısı Ergin Kızılaslan gençlere şöyle seslendi “Sevgili Gençler, Bırakın artık, ülkemiz adına geliştirdiğiniz önemli fikirleri, fikirsizlere anlatacağız diye uğraşmayı. Bırakın artık, en verimli çağlarınızı düzen partilerinin yan kollarında geçirmeyi veya “bizi dinleyen yok” deyip boşa geçirmeyi. Arkasından gittiklerin, senden daha mı cesaretli, senden daha mı vatansever, senden daha mı dürüst ya da senden daha mı yetenekli?!” sorusunu sordu ve “HEPAR’a gelin, fikir de eylem de siz olun. Tali değil, asil olun. Yönetilmeyin, yönetin.” dedi ve şu çarpıcı sözlerle son noktayı koydu Sayın Osman Pamukoğlu‘nun liderliğinde, tüm gençleri HEPAR’da görev almaya ve ülkemizin geleceği için mücadele etmeye davet ediyorum.” dedi.

Osman Pamukoğlu kimdir?

SEÇİM DÖNEMİ HAREKETLİ GEÇECEĞİ BENZİYOR
1 Kasım seçimler yaklaşırken siyasi kulislerin artacağı ve siyasi etkinliklerin yaygınlaşacağı biliniyor. Biz de AVRUPA TÜRK GAZETESİ olarak Avrupa Türklerinin içinde canlı canlı yaşayan bu hareketliliği ve tüm partilerin faaliyetlerini olabildiğince okurlarımıza aktarmaya gayret edeceğiz. HEPAR Genel Başkan Yardımcısı Ergin Kızılaslan hareketli bir siyasetçi, ancak Avrupa Türkleri diğer partilerden de özellikle yaklaşmaktan olan bu süreçte daha fazla hareketlilik beklemektedir.

AVRUPA TÜRK GAZETESİ Avrupalı Türklerin siyasi arenada hak ettikleri yere kavuşmaları için milli bir görev yapan bir kurumdur, gazetemiz Avrupalı Türk’ün nabzını yakından takip etmeye devam edecektir.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

hepar proje yurtdisi yurttaslar bakanligi

boks sampiyonu unsal arik kizilaslan hepar

pamukoglu avrupa ve hollanda atamasi

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.