avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

CHP’li üyeler Kılıçdaroğlu’nun istifası için gerekçe bulamadı

9 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu’nun 31 Mart yerel seçimleri performansı eleştirilirken, PM’den aldığı büyük destek şaşırttı.

CHP’li üyeler Kılıçdaroğlu’nun istifası için gerekçe bulamadı
03.02.2019
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart yerel seçimleri öncesi aday belirleme sürecinde krize girdi.

Parti Meclisi toplantılarında gruplaşmalar, kavgalar, istifalar yaşandı.

KILIÇDAROĞLU BÜYÜK DESTEK ALDI

9 seçim kaybeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, olaylı Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarında yaşananlara rağmen büyük destek almaya devam ediyor.

CHP'li üyeler Kılıçdaroğlu'nun istifası için gerekçe bulamadı

CHP’li üyeler sürekli olarak birbirlerini suçluyor, ancak yaşanan süreçte Kılıçdaroğlu’nu sorumlu olarak gören henüz yok.

İSTİFASI İÇİN MANTIKLI GEREKÇE BULAMADILAR

CHP’nin İzmir’in Bayraklı ilçesinde aday gösterdiği Erdal Aksünger, kendi isteğiyle geri çekilmişti. Aksünger buna gerekçe olarak da PM’de yaşanan krizi göstermişti.

Ardından Kılıçdaroğlu’nun istifası iddiaları, kulislerde dolanmaya başladı. Aksünger ise Kılıçdaroğlu’nun bir ilçe belediye başkanlığı için istifayı düşünmesinin, ‘mantıklı ve makul’ nedeni olamayacağını iddia etti.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.