avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
50,0475
EURO
56,3076
ALTIN
6.642,46
BIST
11.437,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
12°C
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
12°C
Pazar Hafif Yağmurlu
11°C
Pazartesi Açık
13°C

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik yeniden seçildi

Beypazarı Ticaret Odası’nın 2026-2030 dönemini kapsayan seçimleri tamamlandı. Komite ve yönetim kurulu seçimlerinin ardından mevcut başkan İrfan Çelik, yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik yeniden seçildi
04.11.2026
A+
A-

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde Ticaret Odası’nın 2026-2030 dönemine ilişkin seçim süreci tamamlandı.

Komite seçimlerinin ardından gerçekleştirilen yönetim kurulu seçimleri kapsamında 18 meclis üyesi belirlendi. Yapılan seçim sonucunda mevcut başkan İrfan Çelik, yeniden Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Seçimlerle birlikte yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulunun asil ve yedek üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurul delegeleri ile disiplin kurulu üyeleri de belirlendi.

Çelik: Beypazarı iş dünyasına desteğimiz sürecek

Yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından açıklama yapan İrfan Çelik, yeni dönemin Beypazarı Ticaret Odası üyelerine ve ilçe iş dünyasına hayırlı olmasını diledi.

Oda üyelerine yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Çelik, “Beypazarı Ticaret Odası olarak komiteleri oluşturan iş insanlarımızı hiç desteksiz bırakmadık, bırakmayacağız da. Ticaret Odası, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iş insanlarına ve Beypazarı’na desteğini sürdürecektir.” dedi.

Çelik, yeni dönemde görev alacak üyelere başarılar diledi.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.