avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5844
EURO
34,8069
ALTIN
2.511,28
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Avrupalı Atatürkçüler: Avrupa’daki Türk ve Türkiye düşmanı terör yuvaları derhal kapatılmalıdır!

Avrupa Atatürkçü Düşünce Dernekleri Birliği önemli bir açıklama yaparak, 10 Aralık gecesi gerçekleşen terör eylemine ilişkin basın açıklamada bulunarak, Avrupa’daki terör yuvalarının kapatılması gerektiğini ayrıntılarıyla aktardı. İşte Avrupa Atatürkçü Düşünce Dernekleri Birliği’nin o açıklaması;

Avrupalı Atatürkçüler: Avrupa’daki Türk ve Türkiye düşmanı terör yuvaları derhal kapatılmalıdır!

“10 Aralık Cumartesi gecesi İstanbul Beşiktaş’ta Türk milletini hedef alan terör saldırısını lanetliyor, emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

O gece terör, emperyalist desteğini de arkasına alıp çirkin yüzünü bütün çıplaklığı ile bir kez daha göstermiştir. Emperyalizm ve tetikçilerinin, Türkiyemiz rotasını gerici Batı’dan, ilerleyen Asya’ya çevirmeye başladığından beri terör eylemlerinin ardı arkası kesilmiyor. Özellikle PKK terörüne karşı kararlı mücadele, FETÖ’ye karşı çelik gibi duruş ve ordumuzun başarıyla sürdürdüğü Fırat kalkanı operasyonu, Atlantik cephesini Türkiyemize karşı daha çok saldırganlaştırmıştır.

Saldırıdan sonra Batı kurumları özellikle NATO, ABD ve AB öncülüğünde timsah gözyaşları ile saldırıyı diplomatik ve empatiden yoksun bir mesafeyle kınadıklarını beyan etmişlerdir fakat bu gibi “kınama” mesajlarına artık Türk halkının karnı toktur. Avrupa, Türkiye düşmanı terör yuvalarını kapatmalıdır! Batıda terörün önünü kesecek herhangi bir girişimin gerçekleşmediği gibi, bilakis terörün yasal kolu olan HDP ve FETÖ’nün Avrupa temsilcilikleri her daim korumaya devam edilmiştir. Eli kanlı HDP ve PKK, batı medyasında ABD’nin İŞİD’e karşı mücadelesinde müttefiki olarak lanse edilmiştir. Tutarsızlıklarının haddi hesabı olmadığı bu dönemde batı medyası verdiği mesajla bu mazlum ve şerefli milletin yanında olduğunu ve bu bağlamda samimiyetini ıspatlamak istiyorsa, bizim safımızda, yani kararlı mücadelenin başlangıcı olarak ilk önce terörün yasal akımları olan PKK yuvalarına ve FETÖ’ye karşı Türkiye Cumhuriyeti ile ortak hareket etmelidir.

Avrupa merkezlerinden çağrımız açık ve net:
Avrupa Birliği ülkemize savaş açmış terör örgütlerine karşı kararlı bir tutum sergilemeli ve terörü besleyen yasal derneklere karşı özellikle para akımlarını ve siyasi desteği derhal durdurmalıdır.

Bu millet asla zincire vurulamayacaktır! Türk milleti ordusuyla, güvenlik güçleriyle bu saldırıların üstesinden gelecektir, vatanımızı refaha kavuşturacaktır. Türk milleti, bu saldırıların üstesinden elbette alnının akıyla çıkacaktır.”

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.