avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Saldırılara karşı daha da güçlü daha da büyüyen bir Türkiye

Avrupalı Türklerin sesi AVRUPA TÜRK GAZETESİ yazarı Damla Çiğdem yazdı.

Saldırılara karşı daha da güçlü daha da büyüyen bir Türkiye

Ortadoğu’da güçlü bir Türkiye, İran ve Rusya bulunması, İngiliz derin devletinin karanlık planlarına uymuyor ve bu nedenle de İngiliz derin devleti bu ülkeleri zayıflatmak için her yolu deniyor. 15 temmuz darbe gecesinde başaramadıklarını şimdi ise ekonomik olarak ülkeyi yıkmaya çalışıyorlar. Doların hızla yükseldiği anda sayın Erdoğan Türk milletine seslenerek doları Türk lirasına bozdur çağrısına milletimiz duyarlı davranıp dolarlarını ve avrolarını bozdurmuş ve yürütülen bu ekonomik savaşa karşı 15 temmuz gecesinde olduğu gibi birlik olup bu kirli oyuna karşı mücadele vermektedir. Ekonomik açıdan büyüyen bir Türkiye güçlü bir Türkiyedir. Ekonomisi sağlam olan bir ülke dış ülkelere bağlı kalmayarak, kendi kararlarını alıp istediği gibi ülkeyi yönetebilmektedir. Türkiye’nin bu durumu İngiliz derin devletin işine gelmiyor. Tüm kontroller ellerinden alınıyor ve refah ve barışı sağlayacak olan Türkiyeyi her türlü kirli oyunlarıyla durdurulmaya çalışılıyor.

Türkiye, İngiliz derin devletinin oyunlarına yem olmayacak kadar güçlü bir ülke. Üstelik, İran ve Rusya ile kurulacak bir ittifak Türkiye için yeterli olacaktır. Bundan sonrasında Türkiye, İran ve Rusya ile tek vücut olarak hareket etmeli ve kendi menfaatleri doğrultusunda Türkiye’nin siyasetini manipüle etmeye çalışanların oyunlarını bozacak çok kuvvetli bir ittifak kurmalıdır.

İngiliz derin devletinin oyunlarına büyük bir darbe de Sayın Erdoğan’ın İstanbul’da ev sahipliği yaptığı Dünya Enerji Konseyi sonrası Rusya ile imzalanan Türk Akım Projesi Anlaşması oldu. Suriye meselesinden enerjiye, turizmden  ticarete kadar çok çeşitli konularda iki ülke lideri ve ilgili heyetler görüşme imkanı buldu ve somut adımlar atılmaya başlandı.

Fakat Beşiktaş ve Maçka parkında yapılan son bomba saldırısının ardından yabancı basının hiç gecikmeden haber yapması bazı yabancı ülkelerin ne kadar Türkiye karşıtı olduğunu göstermekte ve bazı Türk gazeteciler ve sanatçılarında bunlara olan desteğiyle Türkiyeyi yıldıra bileceklerini sanmaktalar. Şunu unutmamalıdır ki Türkiye karşıtı haber yapan Türk gazeteciler ve sanatçılar bu millet ve devletimiz sayesinde refah içinde yaşayabilmekte ve şehitlerimizin bu topraklar için dökülen kanı sayesinde hürriyetlerini sürdürebilmekteler. Yaranmak için yaptıkları haber onların gözünde ne yükselirler ne de umdukları gibi bir statü elde edebilirler. Onların gözlerinde sadece istedikleri zaman kendi amaçları için kullanılan değeri olmayan sıradan kişilerdir.

Biz Türk milleti bu saldırılara karşı asla yılmayacağız. Aksine daha da birbirimize kenetlenerek dünyaya barışı ve refahı sağlayacak olan millet olarak güçlü bir şekilde bu hedefe doğru ilerleyeceğiz.

Adnan Oktar’ın fikirlerinden faydalanılmıştır.

Damla Çiğdem – Avrupa Türk Gazetesi yazarı
Avrupa Türk Gazetesi © GAZETEMİZİN YAZARI

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.