avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Acıbadem-Edelstaal-Organic kimya Hollanda’da büyük hamlelere hazırlanıyor

DEİK iş konseyi’nin Hollanda partneri NETUBA (Hollanda-Türk İş Derneği) heyetiyle; iki ülkede yatırım işbirliklerini ve ticari ilişkilerini güçlendirmeye kararlı.

Acıbadem-Edelstaal-Organic kimya Hollanda’da büyük hamlelere hazırlanıyor

Güçlü board üyelerinden oluşan NETUBA iş konseyi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye yaptıkları ziyaretler verimli geçti.

İŞ HEYETİ ANKARA’DA
NETUBA Başkanı Cor Bekker, Edelstaal Group Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, Edelstaal Group Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, Organic kimya yetkilisi Emre Kaya, ACIBADEM hastaneler grubu Hollanda temsilcisi Koray Yürük ve ADK hukuk danışmanlık bürosu temsilcisi İnan Akdeniz’den oluşan heyetle yakından ilgilendi. Gazeteci Oğuzhan Kılıç, temaslara dair gözlemlerini aktarıyor.

ACIBADEM’DEN ÖNEMLİ HAMLE
Toplantıda Cor Bekker’in NETUBA’nın işlevini sunum olarak anlatmasından sonra, ACIBADEM hastaneler gurubunun uluslararası yatırımları çerçevesinde Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da açmayı planladığı poliklinik çalışması hakkında bilgi verildi. İki ülke arasında sağlık-turizmi alanında yapılması planlanan yatırım ve çalışmalar konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

ORGANİK KİMYA
Organic kimya yetkilisi Emre Kaya, Hollanda’da açtıkları ve gelecek vaat eden yüksek öneme sahip kimya tesisleri hakkında sunum yaptı.

TORUNOĞULLARI
Edelstaal Group Yönetim Kurulu Başkanı ve DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Torunoğulları, Edelstaal ve Orka Oteller Grubu’nun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Edelstaal Yönetim Kurulu Üyesi be NETUBA Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları ise toplantıda NETUBA’nın çalışmalarına ve etkinliğine ilişkin bilgiler aktardı.

NETUBA GÜÇLÜ ÜYELERİYLE ÇOK AKTİF
Hatice Bekker ise toplantıya katılamayan diğer NETUBA board üyeleri olan İNG Bank, KPMC ve Tandarspraktijk’in çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu ve NETUBA’nın başarılı faaliyetlerinden bahsetti.

İş aleminin mensupları, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye iki ülke arasındaki ticari hacmin arttırılmasına dair görüşler paylaştı.

TEMASLAR SÜRÜYOR, ATAŞELİK DEVREDE
Faaliyet konuları netleştirilerek, bir sonraki ziyaret için hazırlıları başlatan NETUBA mensupları görüşmelerini sürdürüyor.

Türkiye-Hollanda arasındaki ticari hacmin artırılması için gerekli alt-yapıyı oluşturmaya çalışan heyetin, Rotterdam Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Tarık Gençosmanoğlu nezdinde çalışmalarını yoğunlaştırdığı öğrenildi.

TORUNOĞULLARI: YENİ YIL İÇİN GÜÇLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRLANIYORUZ
Avrupa Türk Gazetesi’ne konuşan Turgut Torunoğulları çalışmalar hakkına bilgi vererek şunları söyledi, “NETUBA iş konseyi güçlü board üyeleriyle iki ülke arasındaki yatırımları arttırmakta kararlı. Edelstaal Group, ACIBADEM ve Organic kimya’nın Hollanda ve Türkiye’de yatırım planlamaları ve güçlü işbirlikleri açısından perspektif sunulması temaslarımızın temelini oluşturuyor. NETUBA; İNG Bank, KPMC gibi güçlü üyeler networkumuzda önemli işlev görüyor. Yeni yıla bu güzel duygularla giriyoruz.” dedi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.