avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3404
EURO
35,0988
ALTIN
2.239,16
BIST
8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

‘Türkiye’nin 2023’te sahip olacağı güçten korkuyorlar’

Başkan Erdoğan Cumhur İttifakı karşısında birbirine zıt partilerin bir araya geldiğini belirterek, “Bunun bir sebebi olmalı. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaştığında sahip olacağı güçten korkuyorlar” dedi.  

‘Türkiye’nin 2023’te sahip olacağı güçten korkuyorlar’
06.03.2019
A+
A-

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak ve Bartın mitinglerinde konuştu. Cumhur İttifakı karşısında birbirine benzemeyen partilerin bir araya geldiğini belirten Erdoğan, “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaştığında sahip olacağı güçten korkuyorlar” dedi. 

ZITLAR BİRLEŞTİ

Başkan Erdoğan şunları söyledi: “Beraberliğimize fitneyle saldıranlar şu anda pusuda bekliyor. Yolda birbirlerini görseler selam vermeyecek, bunca benzemezi bir araya getirenler nedir biliyor musunuz? Bunları bir araya getiren bir şey olmalı. Cumhur İttifakı’na ve şahsıma karşı bir araya gelmiş görünüyorlar. Ama asıl bir araya getiren, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaştığında sahip olacağı güçten korkuyorlar. Güya cumhuriyeti kuran partiyi koçbaşı gibi kullanıyorlar.” 

CUMHURİYETE PUSU 

Başkan Erdoğan şöyle devam etti: “CHP’nin yanına adı İyi kendi karışık partiyi, bölücü örgütün güdümündeki yapıyı ve ne yaptığını bilmez bir particiği de katarak millete de cumhuriyetimize de pusu kuruyorlar.”

‘Mavi Vatan’a katılanlara Başkan’dan başarı dileği

Başkan Erdoğan, Bartın Valiliği ziyaretinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile telefonda görüştü. Erdoğan, Karadeniz, Ege ve Akdeniz’de aynı anda icra edilen “Mavi Vatan 2019 Tatbikatı”na katılan mürettebata başarılar diledi.

81 vilayette tanzim satış 

Muhalefetin tanzim satıştan rahatsız olduğunu belirten Erdoğan, “Onlar yokluk kuyruğu değil, varlık kuyruğu. Fırsatçılar; senin gibi, müfteriler senin gibi… İşte onlara karşı biz hemen anında bir haftada bunları kurduk ve vatandaşımıza ucuz, uygun fiyatla sebze meyve bunları getirmeye başladık. Ve fiyatlar bir anda yarı yarıya indi. Ve eğer 31 Mart’a kadar bu iş düzene girdi, girdi. Girmediği takdirde 81 vilayette bunu yaygınlaştıracağız. Vatandaşımıza ucuza bu ürünleri getireceğiz, kararlıyız” dedi. 

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.