avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3639
EURO
34,9576
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Survivor lahmacun ve iletişim ödül oyununu kim kazandı? 19 Nisan Survivor 49. son bölüm özeti…

Survivor lahmacun ve iletişim ödül oyununu kim kazandı? 19 Nisan Survivor 49. son bölüm özeti…
A+
A-


Survivor’da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Survivor’ın bu bölümünde lahmacun ödülü ve iletişim ödülü oyunu oynandı. Peki, Survivor lahmacun ve iletişim ödülü oyununu kim kazandı? İşte 19 Nisan Survivor 49. son bölüm özeti ve ödül oyunu hakkında bilgi…

 

Survivor 49. yeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Survivor’ın bu bölümünde lahmacun ödülü oyunu oynandı. Kazanan takımın belirlenmesinin ardından iletişim oyunu oynandı. Cumali’nin elenmesiyle daha güçlü olacaklarına inanan Gönüllüler takımı nasıl bir oyun sergiledi? Acun Ilıcalı oyun esnasında toplanan yarışmacılara ödülü açıkladı ve kazanan takım kişi başı 5’er lahmacun yedi. Peki, Survivor lahmacun ve iletişim ödülü oyununu kim kazandı? İşte Survivor 49. son bölüm özeti ve ödül oyunu hakkında detaylı bilgi…

SURVİVOR LAHMACUN ÖDÜLÜ OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül: Kişi başı 5’er lahmacun

Oyun: Parkuru geçerek bitiş noktasına gelindiğinde iple demir çubuk kaldırılacak ve iki tane halkayı ilk geçiren yarışmacı takımına puan kazandırdı

Karşılaşmalar ve kazananlar

Oyunun ilk bölümünde Murat ve Anıl karşı karşıya geldi. İkiside parkuru hızlı geçerek bitiş noktasına geldi ve halkaları atmaya çalıştılar. Halkaları sokmakta zorlanan iki yarışmacıdan Yiğit iki halkayı da rakibinden önce atarak oyunda ilk puanı kazanan taraf oldu.

İkinci karşılaşma Elif ile Nagihan arasında gerçekleşti. Nagihan daha hızlı gelerek avantajlı taraf oldu ve rakibine fırsat vermeden iki halkayıda atarak puanı kazandı. Durum 1-1.

Üçüncü mücadele de ise bir önceki bölümde sakat olan Ümit Karan bu bölümde geri döndü ve Hilmicem’e karşı yarıştı. İki halkayı da Ümit Karan daha önce atarak durumu 2-1 yaptı.

Bu karşılaşma ise Sahra ile Damla arasında gerçekleşti. Damla biraz daha hızlı gitti fakat Sahra bırakmayaak aynı anda atışa başladılar. İki halkayı da ilk Damla attı ve durum 2-2 oldu.

Beşinci mücadelede Turabi ile Hakan karşılaştı. İki halkayı da Hakan ilk önce atarak takımını öne geçirdi. Durum 3-2.

Altıncı karşılaşma Yağmur ile Merve arasında gerçekleşti. İki yarışmacıda halkaları atmakta zorlandı. İki halkayı da rakibinden önce atmayı başaran Merve takımını puan kazandırdı ve durumu eşitledi. Durum 3-3.

Bir sonraki yarışta Adem ile Anıl mücadele etti. Anıl halkaları daha önce atarak takımını yeniden öne geçiren isim oldu. Durum 4-3.

Sekizinci karşılaşmada Hakan ile Mustafa Kemal’in mücadelesi nefes kesti. Hakan parkuru daha hızlı geçerek avantajlı taraf oldu. Fakat Mustafa Kemal iki halkayı da daha önce atmayı başararak durumu eşitleyen taraf oldu. Durum 4-4.

Bu kaşılaşmada Merve ile Nagihan sahneye çıktı. Fakat Merve parkur esnasında dizini çarparak sakatlandığı için oyun Sahra ile Nagihan arasında gerçekleşti. İki halkayı da Nagihan daha önce attı ve durum 5-4 oldu.

Bir sonraki mücadele Yiğit Anıl’a karşı yarıştı. İki halkayı ilk sokan Anıl takımına puan kazandıran isim oldu. Durum 6-4.

Bu mücadelede Murat ile Ümit Karan’ın yarışı nefes kesti. Murat atış alanına daha önce gelerek avantaj yakaladı. Fakat Ümit Karan iki halkayı da daha önce attı ve durum 6-5 oldu.

Elif ile Yağmur arasında oynanan karşılaşmada iki taraf da parkuru eşit geçerek atış noktasına geldi. İki halkayı da ilk Elif attı ve durumu eşitledi. Durum 6-6.

Bir sonraki karşılaşma Adem ile Hilmicem arasında gerçekleşti. Hilmicem daha hızlı gelerek avantajı yakaladı. İki yarışmacı da aynı anda ilk halkayı attı. İkinci halkayı ilk Adem atınca Ünlüler öne geçen sayıyı aldı. Durum 7-6.

Bu mücadelede Mustafa Kemal ile Anıl yarıştı. İki yarışmacı beraber atış alanına geldi fakat Mustafa Kemal Anıl’a fırsat vermeden iki halkayı da ilk atarak durumu 8-6 yaptı.

Bir sonraki yarış Damla ile Elif arasında oynandı. Damla atış noktasına daha önce geldi. İki yarışmacı atışlarda zorlandı. Elif iki halkayı da atarak takımına rakipleriyle arasında fark açtı. Durum 9-6.

Ümit Karan ile Hilmicem’in yarışında ödül oyununun kazananını belirleyen atışları Ümit Karan yaptı. Karan, iki halkayı da ilk atarak takımına bir puan kazandırarak durumu 10’a 6 yaptı ve ödül oyununun sahibi Ünlüler oldu.

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜ OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül: Kazanan takım dilediği bir arkadaşıyla mesajlaşacak

Karşılaşmalar ve kazananlar

Yiğit – Hilmicem: Hilmicem

Sahra – Damla: Damla

Mustafa Kemal – Hakan: Mustafa Kemal

Elif – Nagihan: Nagihan

Adem – Anıl: Adem

Merve – Yağmur: Yağmur

Turabi – Murat: Turabi

Sema – Birsen: Sema

Mustafa Kemal – Anıl: Mustafa Kemal

Sahra – Nagihan: Nagihan

Turabi – Hilmicem: Hilmicem

Merve – Damla: Damla

Adem – Hakan: Hakan

Sema – Yağmur: Yağmur

Adem – Hilmicem: Adem

Elif – Nagihan: Nagihan

Gönüllüler takımı 10’6 kazanarak iletişim ödülü oyununun sahibi oldu. Gönüllüler böylelikle Survivor 2018’de oynanan iletişim ödülü oyunlarından 2. galibiyetini almış oldu.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.