Osmangazi Belediyesi, 16 ayrı müdürlükte kullanılmak üzere 41 yeni aracı hizmete aldı. Başkan Erkan Aydın, yatırımla hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Osmangazi’de yaşayan yaklaşık 1 milyona yakın vatandaşa daha nitelikli hizmet sunabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, hizmet araçlarına yönelik yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Göreve geldiği günden bu yana Osmangazi’nin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Erkan Aydın, ilçeye kazandırılan ve hizmet kapasitesini artıracak yeni araçları tek tek inceleyerek Osmangazililere hayırlı olmasını diledi.
Filoya dahil edilen araçlar arasında 25 camlı panelvan, 4 çift kabin kamyonet, 1 iş makinesi, 1 ekskavatör, 3 kapalı kasa Custom, 1 traktör, 1 sepetli kamyon, 1 minibüs, 2 otomobil, 1 karavan ve 1 motosiklet yer aldı. Farklı ihtiyaçlara yönelik araçlardan oluşan yeni filo, Osmangazi Belediyesi’nin 16 ayrı müdürlüğünün çalışmalarına katkı sağlayacak. Araçların hizmete girmesiyle birlikte Osmangazi genelinde yürütülen hizmetlerin daha etkin ve koordineli bir şekilde sürdürülmesi amaçlanıyor.
Osmangazi ve Bursa’da yaşayan vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek için çalıştıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, sözlerinde şu ifadelere yer verdi: