avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Horecabond Nederland çalışmalarına devam ediyor; Masha Restaurant’tan yemek paketi yardımı

Kısa süre önce kurulan ve giderkek büyüyen Horecabond Nederland bir iyilik hareketine daha imza attı. Capelle a/d IJssel kentinde bulunan Masha Café & Restaurant sahipleri Ahmet, Mustafa ve Hasan Bilgi kardeşler; her yıl sonu geleneksel hale getirdikleri ihtiyaç sahibi 50 aileye yemek paketi yardımı yaptı.

Horecabond Nederland çalışmalarına devam ediyor; Masha Restaurant’tan yemek paketi yardımı

Horecabond Nederland Başkanı hukukçu Tarık Şaki, Voedselbank’ın (Gıda Bankası) müdürü Kassem Taha ve Masha yöneticileri yemek paketlerini kendi elleriyle hazırlayarak paketlediler.

Masha Café & Restaurant sahiplerinden Ahmet Bilgi, “Masha olarak geçtiğimiz yıllarda da benzer yardımlar da bulunduk. Ramazan ve Kurban bayramlarında da ihtiyaç sahibi insanlara gıda ve yemek paketi dağıttık. Bu yıl Kerst dolayısıyla Voedselbank ile ortaklaşa yemek paketi dağıtımı yaptık. Bundan sonra da elimizden geldiğince yapmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Horecabond Nederland Başkanı Şaki: ”Horecabond Nederland üyemiz Bilgi kardeşlerin böyle bir inisiyatif almalarını topluma örnek davranış olarak görüyoruz. Bilindiği üzere yoksulluğun eşiğinde yaşayan birçok insan Corona virüs salgını nedeniyle geçtiğimiz dönem maalesef daha da yoksullaştı. Bunu gören yardımsever girişimcilerimizin bu tür inisiyatifleri artırmalarını arzuluyoruz. Diğer dernek üyelerimizin de bu bağlamda (Hükümetin Horeca sektörüyle ilgili kısıtlayıcı önlemlerine rağmen) yardım ellerini uzatmaya devam edeceklerinden eminiz. 2022 yılında Corona salgını şiddetini yitirir ve ihtiyaç sahibi insanların sayısı inşallah azalır. Horecabond Nederland olarak yeni yılın tüm dünyada daha sağlıklı ve mutlu geçmesini diler, yeni yılda başarılar temenni ederiz”, dedi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.