avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Fransa’dan “Ukrayna’nın AB üyeliği zaman alacak” mesajı

Fransa’nın Avrupa İşleri Bakanı Clement Beaune, Ukrayna’nın Avrupa Birliği’ne girmesi konusunda, “Yarın için değil, zaman alacak” dedi. AB liderleri hızlı bir üyeliği onaylamadı. …

Fransa’dan “Ukrayna’nın AB üyeliği zaman alacak” mesajı
10.03.2022
A+
A-
Avrupa Birliği liderleri Rusya-Ukrayna savaşını görüşmek üzere Fransa’da toplandı.
Fransa’nın Avrupa İşleri Bakanı Clement Beaune, Ukrayna için bir “dayanışma jesti” olarak AB’ye hızlı bir giriş yapması ile ilgili uluslararası tartışmalara atıfta bulunarak, “Zaman alacak” dedi.

Avrupa Birliği liderleri, Rusya’ya daha az bağımlılık mesajı amacıyla Rus petrol, gaz ve kömür alımını aşamalı olarak durduracak.

Ancak liderlerin hazırladığı  taslak bildirgeye göre, Ukrayna’ya istediği hızlı AB üyeliğinin sunulması pek mümkün değil.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, AB üyeliği için başvuru metnini imzalamıştı.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.