avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3487
EURO
35,0455
ALTIN
2.324,29
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Erdoğan’dan kaymakamlara: Telefonunuz kapalı olmasın

Kaymakamlardan günün 24 saati milletle iç içe olmasını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, birtakım uyarılarda bulundu.

Erdoğan’dan kaymakamlara: Telefonunuz kapalı olmasın
03.02.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Mülki İdare Amirleri Buluşması’na katıldı.

Erdoğan’ın yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

“Ülkemizde sosyal gerilimi düşürecek çabalar bazılarını çok öfkelendiriyor. Bu kesimler kendi ipoteklerinde olduklarını düşündükleri alanlarda, başkalarının varlık göstermesini söz söylemesini kabul edemiyor. Bunlara göre sanatçı, kendilerine hizmet ettiği sürece sanatçıdır. Kalıplarına sığmayan herşeye düşmanlık etmeyi, muhaliflik sanarlar. Biz milletimizin safında yer  alarak, yolumuza devam edeceğiz.

Erdoğan'dan kaymakamlara: Telefonunuz kapalı olmasın

FAZIL SAY TEPKİSİ

Geçtiğimiz hafta, dünya çapındaki sanatçılardan Fazıl Say’ın konserine iştirak ettim. Bu konserde gerçekten güzel bir müzik ziyafetini yaşadık. Cumhurbaşkanı olarak, ülkemizi temsil eden sanatçımızın yanında yer almaktan memnuniyet duydum. Malum kesimler, daha konser daveti şahsıma ulaştığı andan itibaren büyük bir linç kampanyası başlattılar. Bizim gelenekli sanatlarımızla, modern sanatlara verdiğimiz değer ortadadır.

Erdoğan'dan kaymakamlara: Telefonunuz kapalı olmasın

SAKIN TELEFONUNUZ KAPALI OLMASIN

Bugün Türk dizileri 156 ülkeye ihraç ediliyor. 500 milyon kişi tarafından izleniyor. Türkiye bu alanda, Amerika’dan sonra ikinci sırada yer alıyor. Eski Türkiye güzellemesi yapanlar ne bu başarıları ne de sanatçılara verdiğimiz desteği biliyor. Sizlerden günün 24 saati, haftanın 7 günü milletle iç içe olmanızı istiyorum. Kaymakam 8 saat mesai yapmaz. Sakın telefonunuz kapalı olmasın. Telefon devamlı açık olacak.”

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.