avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Erdoğan sinyali verdi: Değişim şart

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatındaki metal yorgunluğuna dikkat çekerek, “Nöbet değişimi şart” dedi.

Erdoğan sinyali verdi: Değişim şart
03.07.2017
A+
A-

AK Parti il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha öncede vurguladığı metal yorgunluğuna vurgu yaparak “Nöbet değişimi şart” dedi.

16 Nisan’dan sonra başarı ölçüsünün değiştiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bazı teşkilatlarımızda metal yorgunluğu gördüğümüz bir gerçek. Yorgunluk, atalet, çözülme gördüğümüz arkadaşlarımızın daha vizyoner, daha gayretli arkadaşlarımızla nöbet değişimi yapmalarını arzu ediyoruz. Genel olarak teşkilatlarımızda kapsamlı bir değişimin şart olduğunu sanıyorum sizler de kabul edeceksiniz. 16 Nisan’dan sonra başarı ölçüsü değişti. Artık yüzde 49,9 oy bile alsanız başarılı olamayacaksınız. Netice almak için mutlaka yüzde 50+1’e ulaşmak zorundasınız.Cumhurbaşkanlığında rahat icraat yapabilmek için mecliste güçlü çoğunluğa sahip olmamız şart. Bu bakımdan 2019 seçimleri önemli. 15 Temmuz darbesi sonrası gelişmeler 16 Nisan bize çok net mesajlar vermiştir. Seçimlerden gereken dersi çıkarmazsak 2019’da işimiz zor demektir. Değişim zilleri tüm gücüyle çalıyor. Bize düşen bu çağrıya kulak vermek ve gereğini yerine getirmektir. İnşallah toplantımızın basına kapalı bölümünde bu hususları enine boyuna konuşacağız.” ifadelerini kullandı.

4 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR
AK Parti’de 6. Olağan Büyük Kongre süreci 4 Temmuz’da başlıyor. Takvim uyarınca önce delegeler belirlenecek. Ardından belde teşkilatları, ilçe ve il kongreleri yapılacak. Yıl sonuna kadar ilçe ve il kongrelerinin tamamlanması 6. Olağan Büyük Kongre’nin de 2018’in ilk yarısında yapılması planlanıyor. Kongrelerde teşkilatların belirlenmesindeki en büyük kriter referandum başarıları olacak. Başarılı teşkilatlarla yola devam edilecek.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.