avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

EdelStaal’dan yeni girişim ve fırsatlar; “Yastık altındaki paralarınızı havalandırın”

Orka Group ve Mamikler Group İnşaat’ın İzmit Yuvacık Köyü Başiskele’deki ORKA LİFE 2 konutlarının tanıtımı yapıldı.

EdelStaal’dan yeni girişim ve fırsatlar; “Yastık altındaki paralarınızı havalandırın”

Daha önce belirlenen süreden önce tamamlanan ve hak sahiplerine teslim edilen ORKA LİFE 1 konutlarının ardından yoğun talep üzerine  ORKA LİFE 2’nin inşaatı başladı.

Merkezi Den Bosch şehrinde Edelstaal Group konferans salonunda yapılan lansmana yaklaşık 200 kişi katılırken Edelstaal Group yönetim kurulu üyesi Erdal, Ertan, Aykut  Torunoğulları ile birlikte  Mamikler Group Yonetim kurulu başkanı Haluk Mamik hazır bulunarak davetlileri bilgilendirdi.

Yatırımlarını genelde Fethiye ve Marmarise yapan Torunoğulları, İzmit’i neden tercih ettiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Ertan torunoğulları, “ Yönetim kurulu başkanımız  ağabeyim Turgut Torunoğulları’nı ikna eden Mamikler, ( aynı zamanda hala/ dayı oğlu olarak kendileri ile akrabayız ) bu bölgeye ortal olarak yatırım yapma kararı aldık. Bölgenin doğasını ve konumunu gördükten sonra hayran kaldık. Orka –Mamikler olarak ilk etap konutları belirlenen sürenin altında tamamlayıp hak sahibi yatırımcılara teslim ettik.  350 konuttan oluşan ORKA LİFE 2’yi ise yine en fazla 28 ayda tamamlamayı düşünüyoruz” dedi.

Bir tatil köyünde ne varsa ORKA LİFE 2’de olacak
Mamikler Group İnşaat şirketleri adına konuşan Haluk Mamik de yapılacak konutların teknik ve kullanım alanları konularında bilgi verdiği konuşmasında” ORKA LİFE 2

26.000 metre kare  alan üzerinde  yüzde 72’si yeşil alan olarak projelendirdiğimiz ORKA LİFE 2 iki  yürüyüş parkuru, açık – kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve aqua park, oyun parkları açık spor alanları, fitness salonu, türk hamamı, sauna, buhar odası, şok duş, tropik jakuzi, tenis, basketbol ve voleybol sahası, restoran, teras cafe, snack bar, vitamin bar olmak üzere bir tatil köyünde olan  ne varsa

ORKA LİFE 2’de olacak ve ücretiz. Kullanılacak.  Daha tanıtımı yapılmadan önceki konutlaırmızın referansı ile  350 konutluk ORKA LİFE 2’in temeli atılır atulmaz yarısı satılmış durumda” dedi.

Metre Kare fiyatı 600 Avro
Dairelerin 1 Artı 1,  2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 4 artı 1 villa olmak üzere her bütçeye uygun tasarlandığını belirten Haluk Mamik,  dairelerin metre kare birim fiyatının 600 avro olduğunu buna göre 100 metre kare bir darin ise 60 bin avro olduğunu söyledi.

Ödeme şartlarını ise en az yüzde 25 peşinat ve geri kalanı takistlendirmenin mümkün olduğunu ifade eden Haluk Mamik, alınan dailerin satılması halinde yüzde 30 kârı için garanti verdiklerini ifade etti. Deprem yönetmenliği ile sıkı bir denetimle dünya inşaat sektörünün en mükemmel malzeme ve donanımları ile

ORKA LİFE ta eğlenceli bir yaşam için gereken tüm olanakları inşa edilen ORKA LİFE 2’nin bölgenin yıldızı olduğuna dikkat  çekildi.

Size kazancımızı paylaşmak için geldik
Edelstaal Group ve Orka Otelleri yönetim kurulu üyesi Aykut Torunoğulları ise mizahi üslübu ile yaptığı konuşmasında, kendilerinin farkının paylaşmak olduğunu ifade ederek, “ Yıllardır sizlerle birlikte çalışıyor birlikte kazanıyouz, Avrupa’da beraber kazandığımızı Türkiye’de yatırıma dönüştürerek paylaşmak istiyoruz. Bu projede herkesin emeği var. Bugün satın aldığınız dairelerinizi satma durumunuzda sizlere yüzde 30  kazanma garantisi veriyoruz. Madem sizlerle kazandığımız parayı bu sektöre yatırarak yine para kazanacağız. O halde sizlerde kazanın istedik” şeklinde konuştu.

38 yıllık yol arkadaşlarımız kazansın diye geldik
Edelstaal Group üyesi ve Beşiktaş spor kulübü yönetim kurulu üyesi olan Erdal Torunoğulları, “38 Yıl önce Ağabeyim Turgut Torunoğulları’nın girişimiyle Simtronic markası tencere satışlarına başladık, Avrupa’daki kazandığımızı Türkiye’de turizme yatırdık.  Sizlere gelişimizin amacı 38 yıldır birlikteyiz. O halde sizin bir öncelğiniz olmalıydı. Haluk beyin de belirttiği gibi şu anda yüzd ellisi satılmış durumda. Ayrıca bu fiyatlar sizlere özel ve lansman fiyatlarıdır. Alacağınız dairelere büyüklüğüne küçüklüğüne göre 2000 ila 2500 TL kira garantisi veriyoruz.  İç mimarisi size özel, sizin istediğiniz şekilde yapılacaktır.” Dedi.

Yastık altındaki paralarınızı havalandırın
Tanıtım toplantısının sonunda davetlilere ve konuşmacılara teşekkür eden Ertan Torunoğulları son noktayı koydu, Ertan Torunoğulları, “ Yastık altındaki paralarınızı çıkartın havalandırın. Kazanılan para işletilmez, yatırıma dönüşmezse kendi kendini bitirir. Kazanılan para nasıl kazanıldığından ziyade nasıl ve nerede değerlendirileceği önemlidir. Ben paralarınız havalandırın derken iki anlamda bu cümleyi kullandım, birincisi kokmasın, çürümesin anlamında, ikinci anlamı ise değer kazansın yükselsin  anlamında.  Vaat edilen yüzde otuz en az, bir yıl içince yüzde elli değer kazanması işten bile değil.

Bu imkan evi olmayanlara ev sahibi yapmak, yatırım yamak isteyenlere yatırım için bir fırsattır. Garantisi ve teminatı bizleriz. Bizler de bu 38 yıllık yolculukta yaptılarımızla verdiğimiz sözleri yerine zamanında getirerek sizlerin güvenini kazandığımızı düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Naim Süleymanoğlu da yad edildi
Toplantıda hazır bulunan Hollanda’nın tanınmış isimlerinden Bülent Türker, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz cep herkülü, dünya şampiyonu haltecimiz Naim Süleymanoğlu hakkında yazdığı kitabı davetlilere imzaladı.

Tanıtımlar sonrasında sorulan soruları cevaplayan konuşmacılar, gecenin geç saatlerine kadar ORKA LİFE 2’den daire almak, yatırım yapmak isteyenlerle bire bir görüşerek kayıtlarını yaptılar, finans, tapu,taksitlendirme, kredi gibi konularda imkanlar hakkında bilgilendirildiler.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.