avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3184
EURO
35,0487
ALTIN
2.307,01
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müfettişlerimizi halde dövmeye kalktılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halde rapor tutan müfettişlerin saldırıya uğradığını belirterek “Devlet nasıl teröristlere Cudi’de, Gabar’da, Tendürek’te mağaraların içinde işini bitirdiyse, halde terör estirenlerin işini de biz en kısa zamanda bitiririz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müfettişlerimizi halde dövmeye kalktılar
10.02.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen ‘İstanbul Sandık Başkanları Buluşması’nda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konuşmasında fahiş fiyatları eleştiren Erdoğan, pahalı sebze mevye fiyatlarını ucuzlatmak için yarından itibaren tanzim satış merkezlerinin hizmete alınacağını hatırlattı. Erdoğan, “Fakat şimdi hükümetimiz el ele verdi. Siz böyle mi yapıyorsunuz, şimdi sizlere tanzim satışlarla illere giriyoruz. Yarından itibaren bütün buralar kuruluyor. Bizler maliyetine bunu vatandaşımıza satacağız” dedi. 

“HALDE TERÖR ESTİRENLERİN İŞİNİ EN KISA ZAMANDA BİTİRİRİZ”: Rapor tutmak için hale giren bakanlık müfettişlerinin saldırıya uğradığını söyleyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Ticaret Bakanlığından müfettişler, hale gitmişler. Halde rapor tutacak olan bu müfettişlerimizi dövmeye kalktılar. Neden? Çünkü kovana çomak sokulduğu için. Eğer kendini devletten güçlü zannedenler varsa şunu bilsinler ki, devlet nasıl teröristlere Cudi’de, Gabar’da, Tendürek’te mağraların içinde işini bitirdiyse, halde terör estirenlerin işini de biz en kısa zamanda bitiririz.”

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan diğer başlıklar şöyle:

“Sandıklarda en ufak bir su sızmasına, kaçağa izin vermeyeceğiz. Bir sandıkta 300 ila 350 seçmen var. Bunları paylaşacağız. Önceden kahve dağıtıyorduk, şimdi çay dağıtacağız. Bu hazırlanan 250’şer gramlık çay poşetlerimiz var. Teşkilatımız bunları size teslim edecek siz de bunları teslim edeceksiniz ve keyifli saatler diyeceksiniz. Bununla evlere gireceğiz.

Cumhurbaşkanı AKM’nin temel atma töreninde konuştu KDV müjdesi

“CHP’Yİ 3 Ç İLE İFADE EDERSİNİZ”: Durmak yok yola devam. İstanbul’u 1 Nisan’dan itibaren daha da geliştirerek yola devam edeceğiz. Bugün AKM’nin yeni binasının temelini attı. 20 ay sonra AKM yeni haliyle bitmiş olacak. Muhteşem bir opera binası yapıyoruz. İstanbul’a da bu layık. İstanbul’da inşallah Binali Yıldıırm kardeşimizle yola devam edeceğiz. CHP’yi 3 Ç ile tarif edersiniz; çöp, çamur, çukur… Şu anda övündüğümüz bir Bağcılar, bir Güngören varsa bu AK Parti belediyeciliğidir.”

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.