avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3282
EURO
35,0649
ALTIN
2.282,13
BIST
8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

CHP’li isimden Başkan Erdoğan’a sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ile görüştü. CHP’li Kesici, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı Külliye’de ziyaret etti.

CHP’li isimden Başkan Erdoğan’a sürpriz ziyaret
18.07.2018
A+
A-

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ile sürpriz bir görüşme yaptı.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı seçilmesi nedeniyle kutlayan Kesici Beştepe’de Erdoğan ile biraraya geldi.

Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Kesici, “Ben bu randevu talebini 25 Haziran’da seçimin hemen ardından iletmiştim. Randevu bugüne verildi. Görüşmeden Kılıçdaroğlu’nu da bilgilendirdim. Sonrasında da görüşmeyle ilgili kendisine bilgi verdim. Tamamen bir nezaket ziyaretiydi. Kendisini tebrik edip başarılar diledim.” ifadelerini kullandı.

BEŞTEPE DOĞRULADI

Erdoğan ile Kesici’nin yeni dönem konusunda görüş alışverişinde bulunduğu, Kesici’nin ekonomiye ilişkin görüşlerini ilettiği öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı samimi bir ortamda geçtiği belirtilen sürpriz ziyareti doğrularken, görüşmenin içeriğine ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. 24 Haziran seçimleri öncesinde Kesici’nin ismi CHP’nin Cumhurbaşkanı adayları arasında geçmişti.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ SONRASI BAŞKAN ERDOĞAN’I KUTLAMIŞTI

CHP’li Kesici, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TBMM’deki yemin töreni görüntülerini paylaşarak, “Cumhuriyetimizin 3. Dönemi 09.07.2018 tarihi itibariyle Sayın Devlet Başkanı-Cumhurbaşkanımızın TBMM’de yemin etmesiyle başlamış bulunmaktadır. Allah vatanımız, devletimiz, milletimiz ve halkımız için hayırlı uğurlu etsin. Devletimiz ve Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olsun” tweetiyle kutlamıştı. Bu paylaşım bazı CHP’liler tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.